Obnoviť stránku

Gorenje HBX603RL

38,90 €

Gorenje HBX603RL

Tyčový mixér Gorenje HBX603RL Obal/škatuľka

Šikovný ponorný mixér GORENJE je nenáročný na miesto v kuchyni a pritom ľahko zvládne prípravu zeleninových pyré, kaší, mixovaných smoothies aj drveného ľadu na prípravu ľadovej triešte. Mixér je vybavený aj nádobou s účinným sekáčikom, ktorý vám naseká všetky suroviny, od byliniek až po orechy. Aby vám mixér dlho a spoľahlivo slúžil, disponuje štvorkrídlovou čepeľou a motorom so slušným príkonom 600 W. Pri práci si ľahko upravíte potrebnú rýchlosť prostredníctvom 2 nastaviteľných stupňov. Mixéru rozhodne nechýba ani ochrana proti nechcenému striekaniu surovín v priebehu mixovania, vďaka ktorej sa vám aj horúce pokrmy budú mixovať ľahko a bezpečne. Zatiaľ čo vás tyčový mixér uchváti dokonalým vzhľadom, kvalitné materiály sa postarajú o dlhú životnosť. Výrobca na zhotovenie tyčového mixéra GORENJE zvolil nerez.

Zásadné prednosti ponorného mixéra Gorenje HBX603RL

  • Výkonný ponorný mixér GORENJE si zamilujete
  • K dispozícii máte 2 voliteľné rýchlosti
  • Materiál nohy tyčového mixéra tvorí nerez
  • Ponorný mixér Gorenje HBX603RL má príkon 600 W

Ponorný mixér GORENJE je charakteristický pre svoju multifunkčnosť

V balení ponorného mixéra Gorenje HBX603RL je aj široké príslušenstvo, ktoré prakticky využijete na spracovanie rôznych druhov surovín. Prostredníctvom sekáčika prekvapíte rodinu chutnou pomazánkou, nadrvíte semienka do zdravím nabitého smoothie alebo napríklad nasekáte na kúsky čerstvú zeleninu. Sekáčik navyše disponuje sekacou nádobou, do ktorej sa vám zmestia všetky potrebné ingrediencie. Sekáčik má takú silu a intenzitu, že mu nebude robiť problém ani drvenie ľadu. Špeciálnym doplnkom tyčového mixéra je prídavná úzka mixovacia noha, ktorá vám uľahčí prípravu koktailov priamo v pohároch. Ponorný tyčový mixér je od výrobcu vybavený aj praktickou nádobou na mixovanie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 600 W
Počet rýchlostí 2
Kód:  GOPTM059
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  728256
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17