Obnoviť stránku

Gorenje HBX 884 QE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje HBX 884 QE

Tyčový mixér Gorenje HBX 884 QE si obľúbite pre jeho všestrannosť v kuchyni. Je ideálny nielen pre mixovanie a miešanie, ale vďaka bohatému príslušenstvo tiež pre šľahanie a sekanie potravín. Spotrebič ponúka 6 rýchlostí a funkciu Turbo pre najrýchlejšie otáčky. Je vybavený spoľahlivým DC motorom, ktorý vyniká svojou dlhou životnosťou, tichou prevádzkou i pri najvyšších rýchlostiach a energetickou úspornosťou. Veľkou prednosťou je možnosť nastavenia rýchlosti pomocou jednoduchého regulátora otáčok. Nože nástavcov sú opatrené čepeľami Quad z nehrdzavejúcej ocele, ktoré sú veľmi ostré a odolné s dlhou životnosťou.

hlavné prednosti

  • mixovanie, miešanie, šľahanie a sekanie potravín
  • 6 rýchlostí + funkcia Turbo
  • rýchlosť nastaviteľná otočným regulátorom
  • čepele Quad z nerezovej ocele
  • ergonomicky tvarované rukoväte s mäkkým povrchom Softouch
  • jednoduchá obsluha

bohaté príslušenstvo

Všetky nástavce sú odnímateľné, dobre sa čistí pod tečúcou vodou. Mixér sa vám bude v ruke pohodlne držať vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti s mäkkým povrchom Softouch. Jeho obsluha je veľmi jednoduchá. V sade nájdete nádobu na šľahanie s odmerkou z odolného plastu s objemom 800 ml, plastovú misku na sekanie s vekom s tesnením o objeme 800 ml, nástavec na sekanie a nástavec na miešanie z nerezovej ocele. Ďalším príslušenstvom je nerezová šľahacia metla.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:
6,3 × 40,5 × 6,5 cm
hmotnosť:
1,4 kg
Farba:
nerez

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Sekanie, Šľahanie, Mixovanie

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Počet rýchlostí 6
Kód:  EAV4401b
Produktové číslo:  HBX884QE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12