Obnoviť stránku

GORENJE GV68260

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV68260

Plne integrovaná umývačka Gorenje GV68260 sa vďaka svojim skvelým funkciám stane neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti. Patrí do energetickej triedy A+++, takže je jej prevádzka maximálne ekonomická. Pojme až 13 súprav riadu. Vďaka technológii IonTech sa postará aj o nepríjemný zápach, ktorý môže z umývačky plnej špinavého riadu vychádzať. Aj napriek svojmu vysokému výkonu je veľmi tichá - hluk nepresiahne 41 dB! Úplne nastaviteľný interiér sa vám prispôsobí vo všetkých smeroch.

Hlavné prednosti:

  • Veľa skvelých programov vrátane programu na umývanie dojčenského riadu
  • Funkcia AquaStop zastaví prívod vody v prípade vytečenia
  • Veľmi tichá prevádzka vás nebude rušiť
  • Prehľadné a intuitívne ovládanie

Najrôznejšie programy pre celú rodinu

Po dokončení umývacieho cyklu nemusíte okamžite ponáhľať vyberať a utierať riad. Vďaka funkcii TotalDry sa samy pootvoria dvierka, aby mohla odísť para a riad bol usušený čerstvým vzduchom. Takto riad perfektne uschne zo všetkých strán.

Senzor čistoty vody ušetrí veľa energie. Mierne znečistený riad totiž bude umytý počas kratšej doby a s použitím menšieho množstva vody. Z programu Extra hygiena budú nadšení všetci rodičia malých detí. Vďaka dodatočnému oplachovaniu studenou a následne horúcou vodou dôjde k sterilizácii, ktorá zničí až 99,9 % baktérií.

Umývačka ponúka 5 programov. Ľahko si z nich vyberiete, či už potrebujete umyť ľahko znečistený riad alebo vydrhnúť zaschnutú špinu. Špecialitou je program SpeedWash, ktorý riad kvalitne umyje počas 20 minút.

Dokonalý prehľad po celú dobu umývania

Umývačka je vždy dokonale prehľadná. LED osvetlenie vysvieťuje vnútorný priestor, aby ste do nej mohli pohodlne ukladať riad aj v noci. Špeciálne svetlo v spodnej časti dverí umývačky vás zase bude neustále informovať o aktuálnom stave umývacieho programu. Budete mať vždy prehľad o tom, v akej fáze umývania sa umývačka nachádza alebo či je pripravená na ďalšiu várku riadu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Vyhotovenie vhodné do kuchyne IKEA METOD, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 56 cm
Kód:  GORMY010
Produktové číslo:  538914
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02