Obnoviť stránku

GORENJE GV662D60

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV662D60

Kombinácia užitočných programov a perfektných výsledkov

Vstavaná umývačky GORENJE GV662D60 ExtraHygiene je skvelý pomocník do každej domácnosti. Skráti vám nielen čas strávený v kuchyni umývaním riadu, ale výrazne šetrí energiu a spotrebu vody. Vstavaná umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene zvládne zbaviť nečistôt až 16 súprav zašpineného riadu a vy si môžete bez starosti užívať aktivity, ktoré máte radi. Vďaka tomuto modelu umývačky sa netreba obávať neprimeraných finančných nákladov, pretože patrí do energetickej triedy D. Umývačka nie je hlasná, jej hlučnosť dosahuje maximálne 45 dB, takže ju môžete bez problémov pustiť aj počas noci. Moderný vzhľad vkusne doplní interiér vašej kuchyne.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky GORENJE GV662D60 ExtraHygiene

  • Vstavaná umývačka GORENJE v modernom vyhotovení
  • Spadá sa do energetickej triedy D
  • Hlučnosť pri práci dosahuje maximálne 45 dB
  • Plne integrovaná umývačka nezasiahne do vzhľadu vašej kuchyne
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Automatické otváranie dverí po dokončení cyklu
  • Zvládne umyť až 16 súprav riadu
  • Rozmery: 81,7 × 59,6 × 55,6 cm
  • Extra rýchly program s možnosťou skrátenia až na 15 minút
  • Tri koše pre ľahké umiestnenie riadu
  • GORENJE GV662D60 ExtraHygiene sa pýši senzorovou technológiou
  • Rýchly intenzívny program napodobňuje sterilizáciu


XXL vnútorný priestor umývačky GORENJE až pre 16 súprav riadu

Vstavaná umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene vám ponúkne XXL vnútorný priestor na uchovanie až 16 súprav riadu. Vďaka trom priestranným košom si každý riad nájde svoje miesto. Poteší vás tiež jednoduchá a rýchla obsluha. Umývací výkon sa postará, aby váš riad bol šetrne, ale zároveň účinne zbavený všetkých nečistôt. Výsledkom bude čistý a lesklý riad.

Extra rýchly program s možnosťou skrátenia až na 15 minút

Organizujete veľkú oslavu a nemáte dostatok riadu pre každý chod? Umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene je vybavená extra rýchlym programom, ktorý trvá iba 20 minút. Veľmi rýchlo tak budete mať riady umyté na ďalší chod. Nemusíte sa tak stresovať nepríjemným čakaním. Ak spustíte funkciu SpeedWash, skrátite cyklus na rekordných 15 minút.

Umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene s efektívnym riešením sušenia riadu

Potom, čo umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene dokončí svoj cyklus, automaticky sa mierne otvoria dvierka. Vďaka tomu bude môcť uniknúť zvyšková para a riad rýchlejšie uschne bez toho, aby ste museli využiť ďalšiu energiu. Šetríte nielen svoj čas, ale znižujete účty za elektrinu.

Prispôsobte si vnútorný priestor umývačky GORENJE GV662D60 ExtraHygiene

Vstavaná umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene disponuje tromi koši, ktoré vám umožnia zorganizovať si ukladanie riadu presne podľa vašich potrieb. Koše si môžete tiež veľmi jednoducho prispôsobiť. Do umývačky sa tak zmestia aj veľké hrnce a taniere. Všetko tak pohodlne umyjete naraz. Nosníky v spodnom koši umývačky GORENJE môžete sklopiť, vďaka čomu získate ďalší priestor pre väčšie riady. Príbory sa ukladajú do špeciálneho zásobníka tak, aby vám neprekážali. Príbory dokonale uschnú vďaka oddelenému umiestneniu. Zároveň nedochádza k poškrabaniu.

Praktický cyklus SmartFlex

Vstavaná umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene vám ponúkne praktický cyklus SmartFlex, ktorý dokáže umyť riad už počas 1,5 hodiny, a to aj pri plnom znečistení. Výsledkom bude krásne čistý a suchý riad. Bežným ručným umývaním spotrebujete oveľa viac vody a energie. A presne preto je umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene tou najlepšou možnou voľbou!

Umývačka riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene s jednoduchým a intuitívnym ovládaním

Umývačka riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene vás poteší aj jednoduchým a intuitívnym ovládaním, pomocou ktorého zvládnete nastaviť všetko potrebné. Ovládacie prvky sú šikovne umiestnené na miestach zľava doprava tak, aby ste mohli krok po kroku všetko pohodlne nastaviť.

Vstavaná umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene sa pýši senzorovou technológiou

Benefitom vstavanej umývačky GORENJE GV662D60 ExtraHygiene je senzorová technológia, ktorá dokáže upraviť program umývania riadu tak, aby dosiahla optimálnu spotrebu energie a vody. Váš riad tak bude perfektne umytý a pripravený na ďalšie používanie. Nepotrebujete tak nespočetné množstvo programov pre sklo alebo intenzívne čistenie, stačí vám jeden, ktorý sa o všetko sám postará.

Rýchly intenzívny program napodobňuje sterilizáciu

Umývačka GORENJE GV662D60 ExtraHygiene ponúka rýchly intenzívny program, ktorý dokáže predĺžiť dobu umývania a teplotu zvýši o 5 °C. V kombinácii s intenzívnym programom to znamená, že riad sa umýva pri teplote 75 °C. Všetky batérie sa tak ihneď zničia. Tento program napodobňuje proces sterilizácie, takže je vhodný predovšetkým pre rodiny s deťmi, ktoré potrebujú sterilizovať detské potreby a fľaše.

Špeciálne svetlo LedLight

Aby ste mali jasný prehľad o tom, či umývačka stále beží, je vybavená špeciálnym LedLight svetlom, ktoré je umiestnené v spodnej časti umývačky GORENJE GV662D60 ExtraHygiene. Neustále tak indikuje prebiehajúci umývací program. Vy tak viete, či už umývačka svoj cyklus dokončila alebo je stále v prevádzke.

Vnútorný priestor umývačky z nehrdzavejúcej ocele

Umývačka riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene vás poteší výškou 86 cm, ktorá sa hodí do kuchýň s výškou pracovnej dosky prispôsobenej jej používateľom. Vaňa z nehrdzavejúcej ocele je najväčšia na trhu a ponúkne vám XXL vnútorný priestor na uchovanie vášho riadu.

Ochrana proti pretečeniu Total AquaStop

Súčasťou umývačky riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene je bezpečnostná funkcia AquaStop, ktorá automaticky zastaví prívod vody v prípade úniku vody. Čerpadlo potom vypumpuje vodu z nádrže umývačky von. Vďaka tomu sa nemusíte obávať pustiť umývačku aj počas noci. O vašu bezpečnosť je tak postarané po celú dobu životnosti.

Prívod horúcej vody

Umývačka riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene sa veľmi jednoducho dá pripojiť k horúcej vodou s maximálnou teplotou 70 °C. Keď si vyberiete prívod horúcej vody, skrátite tak čas trvania programu a znížite spotrebu energie. Vďaka tomu tak šetríte nielen energiu, životné prostredie, ale aj vašu peňaženku.

Umývačka riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene so samočistiacim filtrom

Umývačka riadu GORENJE GV662D60 ExtraHygiene je vybavená oplachovacím systémom, ktorý zaistí spoločne s automatickou prevenciou proti upchatiu filtra, že filter bude fungovať bez porúch. Nemusíte ho tak často čistiť.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žiadna

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda D
Kapacita súprav riadu 16 ×
Doba trvania (program ECO) 3,42 h (205 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 11 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Samočistenie, ExtraHygiene
Programy umývania Rýchly, Na ochranu skla
Bezpečnostné funkcie umývačky AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania, Dotykové ovládanie, Svetelná signalizácia fázy umývania, Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,7 cm
Šírka umývačky 59,6 cm
Hĺbka umývačky 55,6 cm
Kód:  GORMY19
Produktové číslo:  736659
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13