Obnoviť stránku

GORENJE GV66261

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV66261

Chcete mať vždy dokonale čistý riad, bez toho aby ste museli jeho umývaním tráviť drahocenný čas? Kúpte si vstavanú umývačku Gorenje GV66261, ktorá túto prácu urobí za vás. Umývačka patrí do energetickej triedy A + + + a hodí sa do priestorov širokých 60 cm. Veľa skvelých funkcií a programov poteší celú rodinu. Vysoký výkon je zaistený bezkomutátorovým elektromotorom PowerDrive, pričom však ostáva umývačka tichá a ekonomicky výhodná.

Hlavné prednosti:

  • Veľmi úsporná a tichá
  • Vysoký výkon
  • 5 praktických programov a program na umývanie dojčenských potrieb
  • Intuitívne ovládanie
  • Vhodná až pre 13 súprav riadu

Program aj pre dojčenské riady

Nemusíte si robiť starosti s rýchlym upratovaním riadu. Po dokončení umývacieho cyklu sa dvere umývačky samy pootvoria. Dochádza tak k prirodzenej regulácii vzduchu a všetok riad tak dokonale oschne zo všetkých strán.

Môžete si vybrať z piatich programov: Auto program, Intenzívne umývanie, ECO program alebo Oplachovanie a Rýchly program SpeedWash, ktorý zvládne kvalitne riad umyť do 20 minút. Vy tak máte čas na svoju rodinu a blízkych, zatiaľ čo umývačka robí všetku prácu za vás.

Program Extra hygiena ocenia najmä tí, ktorí majú doma malé dieťa. Riad je dodatočne opláchnutý studenou vodou, následne umytý vodou s teplotou 70 ° C a umývačka tak imituje proces sterilizácie. Týmto spôsobom sa odstráni 99,9% baktérií.

Prispôsobí sa vo všetkých ohľadoch

Umývačka sa vám vo všetkom dokonale prispôsobí. Do vstavených košov pohodlne naskladáte až 13 obedových súprav. Mechanizmus posuvných dverí umožňuje umiestnenie do akéhokoľvek typu kuchynskej linky. Vďaka vstavanému sifónu nehrozia ani medzery pod dverami. Intuitívne a jednoduché ovládanie zvládne úplne každý a vďaka funkcii AquaStop, ktorá v prípade vytečeniu zastaví prívod vody, sa nemusíte báť nechať umývačku bez dozoru.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 56 cm
Kód:  GORMY008
Produktové číslo:  568203
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01