Obnoviť stránku

GORENJE GV65260

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV65260


Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať? Ideálnym riešením pre vás by mohla byť táto plne integrovaná umývačka so štandardnou šírkou 60 cm. Umývačka riadu Gorenje GV65260 disponuje celým radom pokročilých funkcií pre každodenné použitie, ktoré sú navyše veľmi úsporné. Vďaka tomu si našla miesto v energetickej triede A++. Ovládanie umývacích programov prebieha cez prehľadné tlačidlá s citlivým dotykom. Nepostrádateľný je aj LED panel, ktorý zobrazí tie najdôležitejšie informácie o cykle umývania. Samotné umývanie prebieha pri veľmi nízkej úrovni hluku 45 dB.


Dokonale suchý riad

Novinkou je funkcia TotalDry, teda automatické pootvorenie dvierok umývačky po ukončení umývacieho cyklu. To zaistí odvetranie zvyškovej pary a rýchlejšie schnutie riadu.

Funkcia SpeedWash pre rýchle umývanie

Máte doma veľa hostí a dochádza vám čistý riad pre ďalšie servírovanie vašich maškŕt? Umývačky Gorenje vás nenechajú v štichu. Funkcia SpeedWash sa postará o rýchle umytie riadu len za 15 minút. Nemusíte sa teda obávať nepríjemného čakania na umytý riad.


Kvalitné spracovanie s dostatkom priestoru

Nemusíte mať strach z nedostatku priestoru. Umývačka riadu Gorenje GV65260 totiž disponuje objemnou antikorovou vaňou, ktorej priehradky s funkciou SmartFlex zabezpečia optimálne rozloženie všetkého riadu v umývačke. Priehradky možno navyše ľubovoľne nastaviť, a tak sa využitý priestor ešte zefektívni.

Úsporná prevádzka úmývačky riadu Gorenje GV65260

Umývačky Gorenje môžete namiesto studenej vody pripojiť k horúcej vode a tým skrátiť čas umývania. Zároveň aj ušetriť nemalé finančné prostriedky za elektrickú energiu. Senzor čistoty vody navyše zníži spotrebu vody pri umývaní ľahko znečisteného riadu pri zachovaní dokonalých umývacích účinkov.


SmartControl

Ovládanie nikdy nebolo jednoduchšie. Umývačka Gorenje GV65260 disponuje logicky usporiadanými dotykovými tlačidlami, ktoré sa nachádzajú na dobre dostupnom mieste. Nechýba ani prehľadný LED displej, ktorý zobrazuje informácie o práve chystanom cykle umývania.

Funkcia Total AquaStop

Nemusíte mať strach nechať umývačku pracovať počas vašej neprítomnosti. Pri náhodnom úniku vody mimo priestor umývačky, funkcia Total AquaStop automaticky odpojí prívod vody a zamedzí tak potenciálnym škodám na vašom majetku.

Vylepšené umývacie programy

Okrem tradičných umývacích programov ponúka umývačka Gorenje program Extra Hygiena, ktorý dodatočne opláchne riad studenou vodoua následne ho umyje horúcou vodou s teplotou 70 °C. Tým sa odstráni 99,9 % všetkých baktérií.AUTO programy, vďaka modernej senzorovej technológii zaistia nastavenie optimálneho umývacieho programu, a tým znížia spotrebu vody a energie.


Prehľad umývacích programov:
Auto program, intenzívne umývanie, ECO program, oplachovanie, rýchly program 20 minút

Voľba teplôt:
70/65/55/45/35 °C


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FBB01h
Produktové číslo:  538903
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03