Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE GV52010

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GV52010

Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať? Ideálnym riešením bude táto plne integrovaná úzka umývačka Gorenje GV52010 so šírkou 45 cm. Umývačka disponuje celým radom pokročilých funkcií na každodenné použitie, ktoré sú navyše veľmi úsporné. Vďaka tomu si našla miesto v energetickej triede A++. Ovládanie umývacích programov prebieha pomocou prehľadných tlačidiel. Iste oceníte aj veľmi tichý chod, pretože hlučnosť neprekročí hladinu 49 dB.

Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky Gorenje GV52010

  • Cenovo dostupná vstavaná umývačka Gorenje na 9 sád riadu
  • Šírka iba 45 cm
  • Úsporná energetická trieda A++
  • Tichý chod – iba 49 dB
  • Funkcia automatického čistenia filtra
  • 5 programov a 3 teploty
  • Zvukový signál konca umývania
  • Plná ochrana proti pretečeniu
  • Servisná diagnostika
  • Vaňa z nerez ocele
  • Teplota vstupnej vody až 60 °C

Praktické programy a funkcie umývačky Gorenje

Aj napriek tomu, že ide o umývačku so šírkou iba 45 cm, naskladáte do nej s prehľadom až 9 jedálenských súprav. Vrchný kôš, rovnako ako ten spodný, môžete ľubovoľne nastavovať podľa vlastných požiadaviek. Na výber budete mať 3 teploty a 5 umývacích programov. Gorenje GV52010 ďalej disponuje automatickým systémom čistenia filtra, čím zaisťuje jeho priechodnosť a správny chod spotrebiča.

Ďalej treba spomenúť aj prítomnosť skvelej funkcie 3 v 1, kde si umývačka sama zistí typ umývacieho prostriedku. Hneď aki použijete tablety 3 v 1, umývačka si sama prispôsobí cyklus a nebude dávkovať leštidlo. V prípade použitia práškového alebo gélového umývacieho prípravku, dôjde k uvoľneniu leštidla, aby sa dosiahol čo najlepší lesk. Na dokonale vysušený riad využíva táto umývačka odparovanie nahromadeného kondenzátu zo spodnej časti umývačky, a tým pomáha dosušiť váš riad.

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  GORMY015
Produktové číslo:  733411
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09