Obnoviť stránku

Gorenje GI61010X

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje GI61010X


Riešite každodenné problémy s nahromadeným riadom a nemáte čas ho umývať? Ideálnym riešením pre vás by mohla byť táto plne integrovaná umývačka Gorenje GI61010X so štandardnou šírkou 60 cm. Umývačka disponuje celým radom pokročilých funkcií pre každodenné použitie, ktoré sú navyše veľmi úsporné. Vďaka tomu si našla miesto v energetickej triede A++. Ovládanie umývacích programov prebieha skrze tlačidlá umiestnené na prehľadnom mieste. Nechýba ani možnosť odloženého štartu o 3/6/9 hodín. Samotné umývanie prebieha pri veľmi nízkej úrovni hluku 49 dB. 


Gorenje GI61010X - samočisticí filtr

Samočistiaci filter

Pre správnu funkčnosť umývačky Gorenje je potrebná náležitá starostlivosť o filter vo vnútri umývačky. Tú zabezpečí automatický systém čistenia filtra. Vďaka tomu sa predchádza problémom a nesprávnemu chodu umývačky. 

Gorenje GI61010X - dokonalé sušení

Dokonalé sušenie

Pre dokonalé vysušenie riadu využíva táto umývačka odparovanie nahromadeného kondenzátu zo spodnej časti umývačky, a tým pomáha dosušeniu vášho riadu. Všetky modely značky Gorenje patria v súlade so smernicami EÚ do triedy účinnosti sušenia "A".


Gorenje GI61010X - funkce 3 v 1

Funkcia 3 v 1

Máte problém správne nastaviť umývací cyklus podľa vami zvoleného umývacieho prípravku? S umývačkou Gorenje ho mať nemusíte. Funkcia 3 v 1 automaticky zaistí optimálny cyklus umývania a správne dávkovanie leštidla.Vďaka tomu dosiahnete vždy dokonalého lesku vášho riadu.

Gorenje GI61010X - Total AquaStop

Funkcia Total AquaStop

Nemusíte mať strach nechať umývačku pracovať počas vašej neprítomnosti. Pri náhodnom úniku vody mimo priestor umývačky, funkcia Total AquaStop automaticky odpojí prívod vody a zamedzí tak potenciálnym škodám na vašom majetku.


Prehľad umývacích programov:
Štandardný program, rýchly program, intenzívne umývanie, intenzívne krátke umývanie, ECO program, program pre sklo

Voľba teplôt:
65/60/55/45/40 ° C


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Programy umývania Rýchly
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Rozmery a hmotnosť umývačky

Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  FBB01b
Produktové číslo:  566907
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12