Obnoviť stránku

GORENJE GI51010X

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE GI51010X

Zabudnite na dlhé a únavné umývanie riadu, ktorým každý deň plytváte časom i energiou. Vstavaná umývačka GORENJE GI51010X urobí všetku prácu za vás, navyše výborne vyzerá a ľahko sa ovláda. Je ohodnotená energetickou triedou A++. Umývačka je vhodná do priestoru so šírkou 45 cm. Nízka obstarávacia cena v žiadnom prípade nie je na úkor kvality. Antikorové vyhotovenie je vysoko odolné. Značka GORENJE je jedným z popredných výrobcov kuchynských spotrebičov, takže si môžete byť istí, že pre svoju domácnosť zaobstarávate len to najlepšie.

Hlavné prednosti:

  • Veľa umývacích programov
  • Patrí do úspornej energetickej triedy
  • Ľahko sa ovláda
  • Riad dokonale vysuší
  • Umývačka pojme až 9 súprav riadu

Vyberte si ten najlepší program

Táto umývačka vám umožní rozhodnúť sa medzi 6 programami. Pre bežné umývanie je najvhodnejší Štandardný program. Na odstránenie zaschnutej alebo väčšej špiny skúste Intenzívne umývanie. Rýchly program určite oceníte, ak sa ponáhľate. Rovnako si môžete navoliť Intenzívne krátke umývanie, ktoré si so zatvrdnutými nečistotami poradí rýchlo a ľahko. ECO program je vhodný pre všetkých, ktorí starostlivo strážia spotrebu vody a energie. Posledným programom je Program pre sklo, ktorý šetrne vyčistí všetok krehký riad.

Na umývačke si môžete navoliť 5 rôznych teplôt vody, z ktorých najvyššia môže dosiahnuť 65 °C. Inteligentná funkcia 3 v 1 sama pozná, aký umývací prípravok používate a prispôsobí k nemu umývací program tak, aby ste  boli s výsledkami vždy maximálne spokojní.

Umývačka je veľmi jednoduchá na údržbu. Samočistiaci filter automaticky odstraňuje zvyšky jedla a predchádza tak zníženej priechodnosti. Nemusíte sa teda o nič starať.

Kedykoľvek maximálne bezpečné umývanie

Samozrejmosťou je možnosť odloženia štartu o vami zvolenú dobu. Vďaka bezpečnostnej funkcii AquaStop sa však nemusíte báť nechať umývačku zapnutú napríklad v noci alebo pri odchode z domu. Ak by nastalo vytečenie alebo únik vody, umývačka sama zastaví dodávku vody a zároveň zvyškovú vodu odčerpá.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  GORMY003
Produktové číslo:  566908
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11