Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GORENJE F3091ANW

4,4 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE F3091ANW

Skriňová mraznička od spoločnosti Gorenje ponúka pre vaše mrazené potraviny dostatočný objem až 68 litrov. Ľahký prístup k jednotlivým boxom z priehľadného plastu a úsporná prevádzka patria k hlavným prednostiam mrazničky od tejto renomovanej spoločnosti. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že spotrebič spadá do úspornej energetickej triedy A+ a poskytuje spoľahlivý mraziaci výkon 4 kilogramy za 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Skriňová 1kompresorová mraznička od spoločnosti Gorenje (pre menšie domácnosti)
  • Moderný dizajn a kompaktné rozmery
  • Ovládací panel s reguláciou teploty
  • Nízka hladina hluku
  • Energeticky úsporná (A+)
  • Možnosť zámeny otvárania dvierok
  • Tri objemné zásuvky z priehľadného plastu

Potraviny v bezpečí

Vnútorný priestor je rozčlenený na 3 objemné zásuvky, ktoré sú vyrobené z priehľadného plastu. Vaše mrazené potraviny tak budú v mrazničke vždy prehľadne usporiadané. O mrazenie sa stará kompresor, ktorého hlučnosť nepresahuje 39 dB. Skvelou vlastnosťou je tiež fakt, že v prípade výpadku elektrickej energie, či inej poruche zvládne mraznička udržať vaše potraviny na patričnej teplote ešte ďalších 15 hodín. V prípade potreby si môžete zvoliť stranu otvárania dvierok. Z výroby sú umiestnené na pravej strane.

 

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 27 kg

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda mrazničky N, ST
Kód:  GORMR006
Produktové číslo:  596700
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17