Obnoviť stránku

GORENJE F 4151 CW

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE F 4151 CW

Zásuvková mraznička od spoločnosti Gorenje ponúka pre vaše mrazené potraviny veľký objem až 163 litrov. Ľahký prístup k jednotlivým boxom z priehľadného plastu a úsporná prevádzka patria k hlavným prednostiam mrazničky od renomovanej spoločnosti Gorenje. Spotrebič patrí do úspornej energetickej triedy A+ a poskytuje spoľahlivý mraziaci výkon 11 kilogramov za 24 hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný dizajn
  • Nízka spotreba energie
  • Šesť objemných zásuviek z priehľadného plastu
  • Jeden kompresor
  • Nízka hladina hluku
  • Možnosť zámeny otvárania dvierok

Prehľadné usporiadanie

Skvelou vlastnosťou je fakt, že v prípade výpadku elektrickej energie, či pri inej poruche zvládne mraznička udržať vaše potraviny pri patričnej teplote ešte ďalších 16 hodín. Vnútorný priestor je rozčlenený na šesť objemných zásuviek, ktoré sú vyrobené z priehľadného plastu. Vaše mrazené potraviny tak budú v mrazničke vždy prehľadne usporiadané. O mrazenie sa stará kompresor, ktorý nepresahuje hodnotu hluku 42 dB. Používateľov určite poteší aj možnosť nastavenia výšky pomocou nastaviteľných nožičiek. Navyše si môžete zvoliť stranu otvárania dvierok. Z výroby sú umiestnené na pravej strane.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Vlastnosti mrazničky

Klimatická trieda mrazničky T
Kód:  FAC430h
Produktové číslo:  F4151CW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04