Obnoviť stránku

GORENJE EC535G MultiAir

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE EC535G MultiAir

Sporák GORENJE EC535G so sklokeramickou varnou doskou je ideálny do každej domácnosti. Nemusíte riešiť veľkosť ani materiál riadu, varná doska je totiž kompatibilná so všetkými druhmi. Sporák ponúka 4 varné zóny, na ktorých pripravíte vaše obľúbené jedlá. Rúra ponúka priestor 70 litrov, takže sa hodí aj do početnejších rodín. GORENJE EC535G ponúka dvojité zasklenie dverí rúry s reflexnou vrstvou. Neodmysliteľnou funkciou je zaručene integrovaný časovač, vďaka ktorému budete vedieť presný čas prípravy vášho pokrmu.


Kľúčové vlastnosti sporáka Gorenje EC535G

  • Sporák GORENJE EC535G v modernom dizajne bielej a čiernej farby
  • Možnosť vysúvania plechov na závesných roštoch
  • Na čelnom paneli sa nachádza prehľadný displej
  • Indikátor zvyškového tepla
  • Spadá do energetickej triedy A
  • Rúra ponúka priestor 70 litrov
  • Dvojité zasklenie dverí rúry s reflexnou vrstvou
  • 4 varné zóny na sklokeramickej varnej doske
  • Integrovaný časovač
  • Optimálna cirkulácia vzduchu pre perfektné výsledky pri pečení
  • Oválny tvar rúry napodobňuje tradičné pece na drevo
  • Jednoduché čistenie vďaka funkcii AquaClean
  • BigSpace pre prípravu väčších jedál
  • GORENJE ponúka funkciu PerfectGrill
  • Praktická MultiAir funkcia

Optimálna cirkulácia vzduchu pre perfektné výsledky pri pečení

Oválny tvar rúry GORENJE EC535G napodobňuje tradičné pece na drevo, takže umožňuje optimálnu cirkuláciu vzduchu okolo pečeného jedla. To je potom jemné a šťavnaté vo vnútri a zároveň krásne chrumkavé na povrchu. Vzduch v rúre GORENJE EC535G je lepšie distribuovaný vďaka zapusteným stranám. Tým sa znižuje výskyt chladných miest, ktoré spôsobujú nerovnomerné pečenie.

Pečte viac jedál naraz v rúre GORENJE EC535G

Čakáte veľkú návštevu a radi by ste im upiekli vaše obľúbené pokrmy? Rúra GORENJE EC535G vám ušetrí čas a pomôže vám vašich hostí oslniť. Rúra disponuje funkciou MultiAir a HomeMade tvarom rúry. Vďaka tomu môžete piecť na viacerých úrovniach. Nemusíte sa báť, že by sa vône a chute nejako zmiešali. Špeciálna distribúcia vzduchu zaistí, že budú pokrmy rovnomerne upečené na každej úrovni.

Jednoduché čistenie vďaka funkcii AquaClean

Čistenie rúry nebolo nikdy jednoduchšie. Rúra GORENJE EC535G je totiž vybavená praktickou funkciou AquaClean, ktorá zaistí perfektné výsledky pri čistení vnútra rúry. Stačí len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť funkciu AquaClean po každom pečení. Výsledky zaznamenáte už v priebehu 30 minút. Všetka mastnota vlhkom krásne zmäkne, takže stačí všetku špinu a škvrny očistiť handričkou.

BigSpace na prípravu väčších jedál

Či už máte početnejšiu rodinu alebo jednoducho iba radi pečiete, určite vás poteší veľký vnútorný priestor. Rúra GORENJE EC535G má objem 70 litrov, vďaka čomu vám umožní pripraviť aj väčšie množstvo jedla naraz.

Supersize priestor rúry GOREJNE EC535G

Sporák GORENJE EC535G poskytuje možnosť použitia mimoriadne veľkých plechov. Bez ohľadu na množstvo dokáže rúra optimalizovať spotrebu energie, čím šetrí nielen čas, ale aj vaše peniaze. Mimoriadna technológia zaistí rovnomerné upečení jedla na všetkých úrovniach.

GORENJE EC535G ponúka funkciu PerfectGrill

Vrchná strana rúry GORENJE EC535G je vybavená veľkým a malým vykurovacím telesom. Menšie vykurovacie teleso sa nachádza vo vnútri toho veľkého, čím zaistí rovnomerný ohrev. Výsledkom je krásne dopečený pokrm s chrumkavou a výbornou kôrkou. Rôzne kombinácie ohrievania používajú buď vnútorné alebo vonkajšie grilovacie teleso alebo oboje.

Rýchle nahriatie rúry GORENJE EC535G

Už žiadne dlhé čakanie, než sa rúra nahreje. GORENJE EC535G dosiahne teplotu a ž 200°C už za 6 minút, čím ušetrí 30% času potrebného na štandardný predohrev. Aby ste vedeli, kedy rúra dosiahla požadovanú teplotu, upozorní vás svetelným a zvukovým znamením.

Praktická MultiAir funkcie

Rúra GORENJE EC535G je vybavená funkciou MultiAir, ktorá vám zaručuje optimálnu cirkuláciu horúceho vzduchu v rúre. Vzduch sa vďaka inteligentne umiestnenému vetraciemu otvoru na zadnej stene a zaoblenému tvaru rovnomerne rozptýli po celej rúre.

Varná doska GORENJE

Sporák GORENJE EC535G je vybavený sklokeramickou varnou doskou, na ktorej nájdete štyri varné zóny. Stupne teploty upravíte na sporáku pomocou inteligentnej dotykovej plochy. Signalizácia varnej dosky vás upozorní, či je plocha ešte stále horúca.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ varnej dosky Sklokeramická

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 70 l
Čistenie rúry Hydrolytické
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Príkon 9,1 kW
Sieťový kábel Nie

Doska

Vlastnosti dosky Ukazovateľ zvyškového tepla
Výbava dosky Smaltová mriežka

Rúra

Vybavenie rúry Časovač, Displej
Dverové sklo Dvojité
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Rozmrazovanie, Ventilátor, Ohrev tanierov

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 59,4 cm
Šírka plechu 42,4 cm
Hĺbka plechu 36 cm

Energetická trieda

Kód:  GORSP021
Produktové číslo:  734893
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18