Obnoviť stránku

GORENJE DK 63 CLI

4,6 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE DK 63 CLI

Gorenje DK 63 CLI je unikátny komínový odsávač pár a zároveň štýlový doplnok z rady Classico, ktorý zaistí vždy čisté a príjemné prostredie vo vašej kuchyni. Jednou z jeho predností je ojedinelé prevedenie lakovaného plechu v čiernej farbe . Vďaka štandardnej šírke 60 cm ho ľahko umiestnite do interiéru každej kuchyne.
Odsávač ponúka maximálny odťah až 770 m3 za hodinu. Ak nemáte možnosť odvodu vzduchu mimo miestnosť, môžete využiť efektívnu funkciu recirkulácie o výkone 378 m3 za hodinu. Tá spoľahlivo pohltí mastnotu a pary v telese odsávača pomocou tukového filtra a čistý vzduch vyfúkne späť do miestnosti. Pomocou tlačidiel možno jednoducho navoliť jeden z 3 stupňov výkonov odsávania. Veľkú výhodu predstavujú dve 20W halogénové žiarovky , Ktoré dokonale presvetlia okolie pod odsávačom. Poteší vás aj nízka úroveň hluku počas odsávania, maximum je iba 69 dB (A).

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Retro

Typ

Typ Komínový

Funkcie a výbava

Vlastnosti Halogénové osvetlenie
Funkcie Recirkulácia
Počet filtrov 2
Typ filtra Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 86 cm
Min. výška vývodu 53 cm
Počet 1
Priemer 15 cm
Umiestnenie vývodu Zvrchu
Priemer horného vývodu 15 cm

Výkon

Energetická trieda

Ročná spotreba energie 119,5 kWh/annum

Hlučnosť

Hlučnosť 64 dB
Kód:  FAV5202b4
Produktové číslo:  DK63CLI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09