Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE DE83/GI TwinAir

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE DE83/GI TwinAir

Šetrné a účinné sušenie so sušičkou GORENJE DE83/GI

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI je skvelý pomocník do každej domácnosti. Disponuje kapacitou 8 kg bielizne a hlasitosťou, ktorá nepresiahne 85 dB. Spadá do energetickej triedy A+++, takže výrazne šetrí energiu a vašu peňaženku. Vďaka inteligentnému senzorovému sušeniu a špeciálnemu bubnu WaweActive sa postará o dokonale vysušenú bielizeň. Sušička GORENJE DE83/GI je vybavená invertorovým motorom PowerDrive, ktorý vám zaistí dlhú životnosť a tichý chod spotrebiča. Na výber máte hneď niekoľko režimov sušenia, ktoré si vyberiete presne podľa svojich potrieb.


Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne GORENJE DE83/GI

  • Sušička bielizne GORENJE DE83/GI s kapacitou 8 kg
  • Hlasitosť nepresiahne 85 dB
  • Spadá do energetickej triedy A+++
  • Sušenie pomocou inteligentných senzorov
  • Bubon WaweActive pre šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň
  • Tichý a účinný invertorový motor PowerDrive
  • Odstraňuje problémy nadmernej vlhkosti
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Nastavte si požadované režimy sušenia
  • Program AirRefresh na osvieženie oblečenie
  • Špeciálny športový program
  • Tepelné čerpadlo s vysokou energetickou účinnosťou
  • Program pre posteľnú bielizeň
  • Detské oblečenie so šetrnou starostlivosťou
  • Možnosť nastavenia odloženého štartu
  • Systém proti pokrčeniu
  • Hladké dvierka s možnosťou otvárania do 180 stupňov
  • Praktický detský zámok
  • SoufSound s jemnými tónmi
  • Praktické sklenené dvierka


Bubon WaweActive pre šetrnú starostlivosť o vašu bielizeň

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI je vybavená unikátnym vlnovitým typom bubna, ktorý príjemne zjemní vlákna a veľmi šetrne a opatrne zaobchádza s bielizňou všetkých druhov. Vaša bielizeň bude krásne vysušená a nedokrčená.

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI s invertorovým motorom PowerDrive

O dlhšiu životnosť sušičky bielizne GORENJE DE83/GI sa postará tichý a účinný invertorový motor PowerDrive, ktorý šetrí nielen vašu energiu, ale aj váš čas.

Sušička bielizne odstraňuje problémy nadmernej vlhkosti

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI dokáže z bielizne vysušiť neuveriteľných 90 % vlhkosti. Sušička tak odstraňuje problémy nadmernej vlhkosti pri sušení. Za rok vypustí o 55 l menej vody v porovnaní s bubnovými sušička s účinnosťou kondenzačnej triedy B. Sušička GORENJE DE83/GI sa stane ideálnym pomocníkom do vašej domácnosti.

Jednoduché a intuitívne ovládanie sušičky bielizne GORENJE DE83/GI

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI vás poteší nielen svojimi funkciami, ale aj používateľsky prívetivým ovládaním. K dispozícii máte centrálne umiestnený ovládač, ktorý vám umožní začať sušiť len v troch jednoduchých krokoch. Stačí zapnúť sušičku, zvoliť program a stlačiť tlačidlo štart. Aké jednoduché, že? Vybrať si môžete akýkoľvek program, ktorý práve potrebujete.

TwinAir pre krásne mäkkú, rovnomerne vysušenú a menej pokrčenú bielizeň

Sušičke GORENJE DE83/GI nevadia ani väčšie kusy bielizne, po vybratí budú krásne mäkké, rovnomerne vysušené a menej pokrčené, čo oceníte v prípade, že niektoré látky nie je možné žehliť. To všetko vďaka patentovanému obojstrannému systému fúkania vzduchu. Odteraz vás nebude trápiť pokrčená posteľná bielizeň, ktorú by bolo veľmi náročné žehliť.

Nastavte si režimy sušenia podľa svojich potrieb

Na výber máte hneď niekoľko režimov sušenia, ktoré si vyberiete presne podľa svojich potrieb. Technológia sušičky GORENJE DE83/GI zabezpečí, že každá látka dostane len tú najlepšiu možnú starostlivosť Optimálna kombinácia teploty, otáčania bubna a času sa postará o dokonale vysušenú bielizeň.

Program AirRefresh na osvieženie vášho oblečenia

Súčasťou sušičky bielizne GORENJE DE83/GI je špeciálny program AirRefresh, ktorý príjemne osvieži vašu bielizeň po športových činnostiach alebo po večeri v reštaurácii. To všetko funguje na princípe čerstvého vzduchu, ktorý pomôže odstrániť nepríjemné pachy z vášho oblečenia. Nepocítite tak žiadnu nepríjemnú vôňu z jedla či cigariet. Oblečenie bude pripravené už o 30 minút, rovno si ho tak môže vziať na seba.

Sušička GORENJE DE83/GI so špeciálnym športovým programom

Ak radi športujete, veľmi dobre viete, že je potrebné sa o športové oblečenie starať tak, aby si zachovalo svoje funkcie. Sušička bielizne GORENJE DE83/GI vás v tom ale nenechá! Je vybavená špeciálnym športovým programom, ktorý je vyvinutý špeciálne na sušenie odevov, ktoré by normálne v sušičke nemohli byť sušené.

Tepelné čerpadlo s vysokou energetickou účinnosťou

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI je vybavená tepelným čerpadlom, ktoré sa vyznačuje vysokou energetickou účinnosťou. Výrazne tak šetrí nielen váš čas, ale aj energiu. Bielizeň suší oveľa šetrnejšie ako iné bežné sušičky. Teplota v sušičke s tepelným čerpadlom dosahuje približne 50 °C, čo umožňuje vysušiť takmer všetky odevy. Zároveň sa nemusíte obávať, že by sa bielizeň akokoľvek zrazila.

Aj posteľná bielizeň dostane tú najlepšiu starostlivosť

Aby vaša posteľná bielizeň dostala len tú najlepšiu starostlivosť, je sušička GORENJE DE83/GI vybavená špeciálnym programom Posteľná bielizeň, ktorý zabezpečí, že sa bielizeň v sušičke nezamotá. Starostlivo navrhnutý algoritmus a otáčanie bubna oboma smermi predchádza zamotaniu. Výsledkom je krásne vysušená a voňavá posteľná bielizeň.

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI s programom pre detské oblečenie

Rodiny s deťmi budú určite nadšené z programu pre detské oblečenie, ktoré zabezpečí, že bielizeň zostane trochu vlhká aj na konci sušiaceho cyklu. Vďaka tomu sa docieli, že každý kus oblečenia bude ideálne v sušičke GORENJE DE83/GI vysušený a menej pokrčený.

Naprogramujte si odložený štart

V prípade, že nestíhate pustiť sušičku GORENJE DE83/GI, skúste si naprogramovať odložený štart, ktorý vám umožní sušiť bielizeň kedykoľvek budete chcieť. Oblečenie sa usuší na vopred nastavenú úroveň, potom ho môžete len vyžehliť a uložiť do skrine.

Systém proti pokrčeniu bielizne

Ak nestíhate po dokončení cyklu vytiahnuť bielizeň zo sušičky, máme pre vás skvelú správu. Sušička GORENJE DE83/GI pravidelne každé 3 hodiny obráti bielizeň po ukončení cykluVďaka tomu zabráni nechcenému pokrčeniu.

StableTech bočnej steny sušičky GORENJE DE83/GI

StableTech bočnej steny sušičky GORENJE DE83/GI minimalizujú vibrácie a znižujú hluk. Vďaka tomu je sušička viac stabilná a umožní vám sušiť bielizeň aj vo večerných hodinách tak, aby vás nijako nerušila.

Hladké dvierka sušičky GORENJE DE83/GI

Dvierka sušičky GORENJE DE83/GI sú vyrobené z jedného kusu plasty, takže zabraňujú nepríjemnému vŕzganiu so škrípaním počas otvárania a zatvárania. Veľké dvierka sa otvárajú do 180 stupňov, takže je vyťahovanie a vkladanie bielizne veľmi pohodlné. Vďaka absencii viditeľných skrutiek sa dvierka veľmi ľahko čistia a udržujú.

Sušičku bielizne je možné napojiť na váš vodovodný systém

Sušičku bielizne GORENJE DE83/GI je možné pomocou hadice AutoDrain napojiť na váš vodovodný systém. Vďaka tomu si tak ušetríte hŕbu starostí s manuálnym vyprázdňovaním kondenzačnej nádoby.

Praktický detský zámok na ochranu vašich detí

Ak máte doma deti, iste viete, ako veľmi sú zvedavé. Radi objavujú nové veci, a presne preto je sušička GORENJE DE83/GI vybavená možnosťou uzamknúť ovládací panel pomocou špeciálnej kombinácie tlačidiel. Deti tak nebudú môcť nič na sušičke zmeniť či zapnúť.

SoftSound šetrný aj k vášmu sluchu

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI WaweActive je šetrná nielen k vašej bielizni, ale aj k vášmu sluchu. Aby ste vedeli, či je program sušenia dokončený, upozornia vás na to jemné tóny.

Inteligentné sušenie pomocou senzorov

Sušička bielizne GORENJE DE83/GI disponuje inteligentnou senzorovou technológiou, ktorá automaticky reguluje proces sušenia podľa vami zvoleného programu, typu bielizne a úrovne vysušenia. V prípade, že oblečenie dosiahne zvolenú úroveň vysušenia, senzory okamžite sušenie zastavia tak, aby sa vaša bielizeň nesušila príliš dlho.

Sklenené dvierka s FiltrationSupreme

Príjemným benefitom sušičky GORENJE DE83/GI sú sklenené dvierka, ktoré vám umožnia sledovať proces sušenia. Systém FiltrationSupreme zaisťuje vynikajúcu filtráciu bez obmedzenia prúdenia vzduchu. Patentované riešenie slot-in vám umožní jednoduché čistenie sušičky, takže je údržba naozaj jednoduchá a rýchla. Vnútorné osvetlenie potom (v závislosti od modelu) zjednodušuje sušenie.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,42 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 176 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 62,5 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 48,7 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Súprava na pripojenie k odpadu Áno
Kód:  GORSU008
Produktové číslo:  737086
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17