Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE D 76 SY2B

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE D 76 SY2B


Gorenje D 76 SY2B je výkonná kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom a inovatívnou technológiou TwinAir, ktorá zaisťuje efektívne prúdenie vzduchu v dvoch smeroch. Moderný spotrebič spadá do energeticky úspornej triedy A++, a preto vám ušetrí oveľa viac finančných úspor za energiu ako iné spotrebiče triedy A. Na jeden sušiaci cyklus teda spotrebuje iba 1,63 kWh energie. Vďaka objemnému 117 litrovému bubnu môžete naraz usušiť až 7 kilogramov bielizne. Nakladanie a vykladanie väčších kusov vám uľahčí 35 centimetrová šírka dvierok. Ďalšou skvelou prednosťou je praktická nádrž na kondenzát s kapacitou až 4,95 litrov.


Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • Nízka hlučnosť
  • Objem bubna 117 litrov
  • LED displej
  • TwinAir
  • Odložený štart a detská poistka

Prepracovaná ponuka programov

Využiť môžete jeden zo 7 špeciálnych sušiacich programov a 2 rôznych stupňov vlhkosti pre vlnu, bavlnu aj syntetiku. Všetko jednoducho nastavíte pomocou elektronického ovládania a otočného voliča. O zvyškovom čase vás prehľadne informuje predný LED displej. Taktiež oceníte dômyselný Anticrease systém proti pokrčeniu bielizne, ktorý vám uľahčí námahu pri žehlení.


Nízka hlučnosť

Sušenie je možné navyše komfortne naplánovať dopredu s inteligentnou funkciou odloženého štartu až do 24 hodín. Pre rýchly štart využite inteligentnú pamäťovú technológiu AdaptDry s prednastavením. Bezpečnostnú funkciu plní systém automatického vypnutia pri otvorení dverí a integrovaná detská poistka. Oceníte veľmi nízku hlučnosť spotrebiča, len 65 dB. Sušiaci proces vás tak nebude rušiť pri ďalších činnostiach v domácnosti. Prednosťou sú optimálne rozmery a štýlový dizajn v tmavom vyhotovení.

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,63 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 199 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 52 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  FAP3300h
Produktové číslo:  D76SY2B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13