Obnoviť stránku

GORENJE BOP798S54X PyroClean

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE BOP798S54X PyroClean

Kombinácia moderných funkcií a atraktívneho dizajnu

Hľadáte praktickú a dostatočne veľkú rúru v modernom, atraktívnom dizajne? Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X radu Superior v čiernom farebnom vyhotovení v kombinácii s nehrdzavejúcou oceľou patrí do energetickej triedy A+. Spotrebič disponuje vnútorným priestorom s objemom 71 l, preto v ňom pripravíte aj väčšie množstvo jedla. Rúra GORENJE BOP798S54X má oválny tvar imitujúci tradičné pece na drevo. Dokonale premyslená konštrukcia spotrebiča je zárukou rovnomerného prúdenia vzduchu k pripravovanému pokrmu na jednej alebo viacerých úrovniach súčasne. Výsledkom procesu pečenia bude skvele pripravené jedlo. Na rúre oceníte jej jednoduchú údržbu vďaka pyrolytickému spôsobu čistenia.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry GORENJE BOP798S54X

  • Vstavaná rúra GORENJE v čierno-antikorovom farebnom vyhotovení
  • Dostatočne veľký vnútorný priestor rúry s objemom 71 l na prípravu veľkého množstva jedla
  • Plne automatizované pečenie s viac ako 80 receptami
  • Štvornásobné presklené dvere rúry s dvojitým tepelným deflektorom
  • Ultra chladné dvierka Quadro+ pre maximálnu bezpečnosť vašej domácnosti
  • Tlmené zatváranie dvierok GentleClose
  • Praktická povrchová úprava proti odtlačkom prstov
  • Jednoduché ovládanie spotrebiča ergonomickými gombíkmi
  • ProCook programovací modul s prednastavenými programami a funkciami pre dokonalú prípravu pokrmov
  • Prehľadné elektronické ovládanie rúry Gorenje
  • Spotrebič s mimoriadne odolným smaltom SilverMatte
  • Dynamické chladenie rúry DynamiCooling+
  • Čiastočne výsuvné teleskopické pojazdy na 3 úrovniach
  • Bočné obojstranné osvetlenie rúry pre dokonalý prehľad o procese pečenia
  • Pyrolytický spôsob čistenia garantujúci ľahkú údržbu spotrebiča

Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X s HomeMade Plus tvarom

Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X patrí do energetickej triedy A+ a pýši sa extra veľkou využiteľnou plochou na pečenie Big Space. Zvýšený objem 71 litrov umožňuje súčasné pečenie väčšieho množstva jedla na viacerých úrovniach. Chute a vône sa vzájomne nemiešajú a vy tak dosiahnete vynikajúce výsledky. Rúra GORENJE BOP798S54X vám navyše umožňuje piecť až na 5 plechoch naraz. Vďaka HomeMade Plus tvaru je vzduch lepšie distribuovaný, vďaka čomu sa zníži výskyt chladných miest, ktoré môžu spôsobiť nerovnomerné zhnednutie pokrmov.

Automatické programy elektrickej rúry pre ľahké pečenie

Elektrická rúra GORENJE BOP798S54X vám ponúkne mnoho užitočných programov, ktoré vám pomôžu s prípravou vašich obľúbených receptov. Jednoducho stačí vybrať príslušný program, stlačiť a hotovo. Na výber máte až 80 receptov, ktoré si môžete zvoliť podľa svojich chutí a potrieb. Teplota, čas a výhrevné telesá sa nastavia automaticky po výbere programu. Jediné, čo musíte urobiť vy, je nastaviť typ jedla a jeho hmotnosť. O všetko ostatné sa rúra GORENJE BOP798S54X postará sama. Výsledkom bude neodolateľné jedlo, ktorým oslníte všetkých stravníkov.

Jednoduchá údržba vstavanej rúry GORENJE vďaka pyrolytickému čisteniu

S vnútorným osvetlením vstavanej rúry GORENJE BOP798S54X budete mať dokonalý prehľad o príprave pokrmu počas celej doby procesu pečenia. Jednoduchá bude aj jej údržba. Postará sa o to pyrolytický spôsob čistenia, ktorý vnútorný priestor rúry zbaví väčšiny nečistôt. Na ostatné časti spotrebiča stačí použiť vlhkú handričku. Vysoká teplota čistenia až s teplotou 500 °C zanechá rúru GORENJE BOP798S54X úplne čistú a bez stôp po mastnote. Na výber máte šetrné, stredne silné a intenzívne čistenie. Šetrné čistenie trvá 90 minút, stredne silné do 120 minút a intenzívne čistenie zaberie 150 minút. O bezpečnosť vašich zvedavých detí sa postará uzamknutie dvierok počas pečenia a tesne po jeho skončení.

MultiFlow 360° zaistí optimálnu cirkuláciu horúceho vzduchu

Vďaka unikátnej MultiFlow 360° technológii bude horúci vzduch optimálne distribuovaný do všetkých úrovní vstavanej elektrickej rúry GORENJE BOP798S54X. Prakticky umiestnený vetrací otvor na zadnej stene rúry a zaoblený tvar rúry dokonale rozšíri vzduch. Ventilátor umožní horúcemu vzduchu cirkulovať do všetkých strán. Tento dynamický pohyb vzduchu tak umožní perfektné prepečenie na všetkých úrovniach vnútorného priestoru rúry GORENJE BOP798S54X.

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BOP798S54X sa pýši viacúrovňovým pečením

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BOP798S54X vám umožní piecť viac pokrmov naraz tak, aby sa chute a vône nijako nepremiešali. Rúra je totiž vybavená kombináciou MultiFlow 360° technológií a HomeMade tvarom rúry, ktoré pomôžu rozviesť horúci vzduch do všetkých úrovní naraz. Táto inteligentná distribúcia tepla vám zaistí perfektne pripravené pokrmy. Piecť môžete až na 5 plechoch zároveň.

Pečte krok po kroku

Pečte krok po kroku a vychutnajte si dokonale pripravené jedlo pre vás a celú vašu rodinu. Rúra GORENJE BOP798S54X vám so všetkým pomôže. Rôzne kroky pečenia si môžete nastaviť manuálne. Počas všetkých krokov procesu automatického pečenia nie je potrebné meniť nastavenie ručne. Túto funkciu ocenia najmä skúsenejší používatelia, ktorí radi pripravujú zložitejšie pokrmy, ktoré potrebujú zmeniť teplotu v rôznych fázach.

Elektrická rúra GORENJE BOP798S54X ponúkne veľký objem

Elektrická rúra GORENJE BOP798S54X disponuje pokrokovou technológiou, vďaka ktorej vám môže ponúkne veľký vnútorný objem rúry. Aj napriek tomu, že má rúra veľký objem, vzduch cirkuluje do všetkých strán tak, aby boli vaše pokrmy skvele pripravené. Súčasne môžete piecť takto viaceré jedlá naraz.

Tiché a elegantné zatváranie dvierok

Veľkou výhodou rúry GORENJE BOP798S54X je praktický systém GentleClose, ktorý zabráni nepríjemnému buchnutiu dverí. Jednoducho stačí slabý dotyk a dvierka sa veľmi elegantne a ticho zatvoria bez toho, aby vás nejako rušili. Tento šikovný systém je známy z nábytkárskeho priemyslu, pričom aj u rúry GORENJE BOP798S54X si našiel svoje uplatnenie.

Pripravte si jogurty a sušené pokrmy v pohodlí vášho domova

Zaiste vás potešíme špeciálnym programom na prípravu jogurtu. Ak ste milovníci jogurtov, nie je nič ľahšie, než si ho pripraviť v pohodlí vášho domova presne tak, ako ho máte najradšej. Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X automaticky nastaví teplotu a čas na prípravu jogurtu. Približne o 3 hodiny budete mať hotovo. Ak neviete, čo dobré si dať na desiatu, skúste si usušiť vaše obľúbené ovocie, zeleninu či mäso. Sušiť môžete tiež bylinky na dochutenie vašich jedál.

Efektívny systém ochladzovania vstavanej rúry GORENJE BOP798S54X

Systém DynamiCooling+ dokáže účinne ochladzovať vonkajší priestor rúry tak, aby nedochádzalo k poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. Potom, čo dopečiete vaše vynikajúce pokrmy, tepelný snímač ochladí vonkajší povrch do tej doby, než teplota klesne pod 60 °C. Táto funkcia vám príde vhod pri spustení pyrolytického čistenia, ktoré prebieha pri vysokých teplotách. Systém DynamiCooling pracuje pri zapnutej rúre, kým systém DynamiCooling+ sa aktivuje po vypnutí rúry.

Vnútorný XXL priestor pre väčšie množstvo jedál

Rúra GORENJE BOP798S54X vás poteší svojim XXL veľkým priestorom, ktorý vám umožní piecť väčšie množstvo jedál. Nemusíte tak piecť na viackrát. Rúra vám totiž ponúka možnosť viacúrovňového pečenia, vďaka čomu môžete piecť viac pokrmov naraz bez toho, aby sa chute a vône nejako premiešali. Plechy majú šírku príjemných 46 cm.

Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X s praktickou termosondou

Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X je opatrená termosondou, ktorá vám pomôže s prípravou vynikajúceho a šťavnatého mäsa. Jednoducho stačí umiestniť sondu priamo do mäsa a zadať si požadovanú teplotu. Po dosiahnutí požadovanej teploty budete informovaní alarmom.

TouchFree inox povrch elektrickej rúry so špeciálnym filtrom proti odtlačkom prstov

Aby ste mali elektrickú rúru GORENJE BOP798S54X vždy perfektne čistú, je opatrená praktickým TouchFree lesklým povrchom. Všetky antikorové povrchy sú pokryté špeciálnym filmom. Ten zabráni zachytávaniu otravných odtlačkov prstov. Rúra GORENJE BOP798S54X tak bude vyzerať stále ako nová.


Vstavaní rúra GORENJE BOP798S54X sa pýši rýchlym predohrievaním

Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X dosiahne teplotu až 200 °C už o 6 minút, vďaka čomu ušetríte mnoho času a energie. Táto šikovná funkcia vám príde vhod, ak potrebujete rýchlo pripraviť obed či večeru. Nečakaná návšteva vás tak neprekvapí. V priebehu chvíľky rúra dosiahne požadovanú teplotu a vy sa môžete pustiť do pečenia vašich pokrmov.

Pomalé pečenie pre dokonale chutné pokrmy

Vstavaná rúra GORENJE BOP798S54X vám ponúka tiež funkciu SlowBake, ktorá pečie jedlo pri nižších teplotách po dobu 6 hodín. Využijete ju v prípade, že sa chystáte pripraviť pečené mäso či rybu. Vďaka tomu budú pokrmy krásne vláčne, šťavnaté a zachovajú si všetky telu prospešné látky.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 400 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 54,6 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Povrch proti odtlačkom prstov, Studené dvere rúry, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  GORTR032
Produktové číslo:  730141
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11