Obnoviť stránku

GORENJE BO76SYB

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE BO76SYB

Vstavaná rúra GORENJE BO76SYB ako nenahraditeľný pomocník vo vašej domácnosti

Hľadáte do svojej domácnosti vstavanú rúru, ktorá splní všetky vaše očakávania? Zaobstaraním vstavanej rúry GORENJE BO76SYB určite nešliapnete vedľa. Rúra si vás získa svojím moderným vyhotovením v čiernej farbe, vďaka čomu zaiste vkusne doplní interiér vašej kuchyne. Spotrebič vám ponúkne 71-litrový objem, ktorý vám umožní piecť na viacerých úrovniach naraz. Špeciálny vnútorný tvar rúry HomeMade Plus, super ľahké a tiché zatváranie dvierok GentleClose a ich trojité zasklenie CoolDoor s reflexnou vrstvou alebo inteligentný pamäťový systém AdaptBake, robia z tohto spotrebiča jedinečného kuchynského pomocníka. V rúre GORENJE BO76SYB môžete piecť mäso, ryby, slané aj sladké výrobky zo všetkých druhov ciest, zeleninu, grilovať, zapekať, rozmrazovať a dokonca aj zavárať. Samozrejmosťou je možnosť použitia horúceho vzduchu, buď samostatne alebo v kombinácii s vykurovacími telesami.


Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry GORENJE BO76SYB

  • Veľký objem rúry 71 litrov, extra veľká využiteľná plocha na pečenie
  • Odnímateľné vnútorné sklo dvierok rúry GORENJE s plochým povrchom
  • Tvar rúry HomeMade Plus, dvierka s trojitým zasklením a reflexnou vrstvou
  • PerfectGrill dvojité vykurovacie teleso pre rovnomerné pečenie
  • Mechanické nastavenie teploty, pamäťový systém AdaptBake
  • Viacúrovňové pečenie, čiastočne vysúvacie teleskopické lišty na 2 úrovniach
  • Ľahké čistenie rúry GORENJE BO76SYB vďaka funkcii AquaClean


Pamäťový systém AdaptBake

Vstavaná rúra GORENJE BO76SYB je opatrená skvelou funkciou AdaptBake, ktorá si dokáže zapamätať nastavenú teplotu pre každý prednastavený program. Potom, čo sa rozhodnete piecť, navrhne vám posledné a najčastejšie používané nastavenia, ktoré vám ušetria nielen energiu, ale predovšetkým váš čas.

Elektrická rúra GORENJE BO76SYB zostane dokonale čistá vďaka AquaClean

Interiér elektrickej rúry GORENJE BO76SYB bude vždy bezpečný a sterilný vďaka pevnému materiálu SilverMatte. Spotrebič znesie extrémne teploty (aj 500 °C), podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Čistú rúru môžete mať raz dva vďaka funkcii AquaClean. Stačí naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť program AquaClean na 30 minút. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry GORENJE BO76SYB. Mastnota a zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia a potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

Dvierka s trojitým zasklením a reflexnou vrstvou

Inovatívna konštrukcia a zasklenie dvierok izolujú rúru tak, aby sa vo vnútri spotrebiča GORENJE BO76SYB udržalo teplo, vďaka čomu výrazne zníži spotrebovanú energiu. Nebude tak dochádzať k úniku tepla z vnútorného priestoru rúry. Dvierka CoolDoor sú navyše veľmi bezpečné nielen pre vás, ale aj pre domáce zvieratá a vaše deti, ktoré rady objavujú nové veci. Vďaka dvierkam sa tak nezahrieva okolie vstavanej rúry GORENJE BO76SYB.

Tiché a elegantné zatváranie dvierok

Veľkou výhodou rúry GORENJE BO76SYB je praktický systém GentleClose, ktorý zabráni nepríjemnému buchnutiu dverí. Jednoducho stačí slabý dotyk a dvierka sa veľmi elegantne a ticho zatvoria bez toho, aby vás nejako rušili. Tento šikovný systém je známy z nábytkárskeho priemyslu, pričom aj u rúry GORENJE BO76SYBsi našiel svoje uplatnenie.

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BO76SYB so 71-litrovým vnútorným objemom

Vstavaná elektrická rúra GORENJE BO76SYB patrí do energetickej triedy A+ a pýši sa extra veľkou využiteľnou plochou na pečenie Big Space. Zvýšený objem 71 litrov umožňuje súčasné pečenie väčšieho množstva jedla na viacerých úrovniach. Chute a vône sa vzájomne prekryjú, a vy tak dosiahnete vynikajúce výsledky. Prajete si, aby bolo vaše jedlo chrumkavé zvonka a mäkké a šťavnaté zvnútra? Výborné výsledky pečenia dosiahnete napríklad s funkciou PerfectGrill.

Jednoduché a intuitívne ovládanie elektrickej rúry GORENJE BO76SYB

Zaiste vás poteší tiež jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou dotykového panela a centrálneho gombíka, ktorý je navyše príjemne podsvietený. Elektrická rúra GORENJE BO76SYB vám tak ponúka kombináciu inteligentných funkcií, automatických predvolieb programov a jednoduchého manuálneho nastavenia.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,7 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 54,7 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  GORTR027
Produktové číslo:  733271
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19