Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Gorenje BO 75 SY2W

429,38 €

Gorenje BO 75 SY2W


GORENJE BO 75 SY2W je dizajnová vstavaná elektrická rúra s veľmi kvalitným a prepracovaným spracovaním. Extra veľká plocha na pečenie a vyhotovenie BigSpace sa hodí predovšetkým pre väčšie rodiny. Spadá do úspornej energetickej triedy A a dokáže vyvinúť teplotu až 275 °C. Rúra má objem 65 litrov a ponúka mnoho užitočných režimov, medzi ktoré patrí napríklad horné a spodné výhrevné teleso, praktická funkcia na čistenie rúry AquaClean a tiež funkcia variabilného grilu či ventilátor. Vyhotovenie rúry je veľmi podarené a vychádzajúce z kamennej pece. V rúre nájdete 2-úrovňové teleskopické výsuvy na lepšiu manipuláciu s plechmi a pekáčmi.


Kľúčové vlastnosti

  • AdaptBake – inteligentný pamäťový systém
  • Elektronické ovládanie
  • Multifunkčná rúra – 65 l
  • Extra veľká plocha na pečenie
  • HomeMade® tvar rúry vychádzajúci z kamennej pece
  • Výbava – rošt rúry, extra hlboký XXL smaltovaný plech, plytký smaltovaný plech a teleskopické výsuvy

Vnútorný priestor rúry je pokrytý špeciálnou úpravou EcoClean smalt, ktorá zaisťuje nielen dlhú životnosť spotrebiča, ale aj zdravotnú nezávadnosť pripravovaných pokrmov. Bezpečnosť zaisťujú dvere vo vyhotovení Cool, zložené z troch vrstiev tvrdeného skla a tiež reflexnej vrstvy. Dynamický chladiaci systém chráni pred nepríjemným popálením. Spoločne s rúrou získate navyše niekoľko kusov praktického príslušenstva, medzi ktoré patrí rošt, plytký smaltovaný plech a extra veľký XXL plech.


HomeMade® dizajn

Na rúre si budete veľmi ceniť jej technológiie z inteligentnej konštrukcie, napr. AdaptBake či HomeMade®, jedinečné inovácie založené na tradičných peciach na drevo. Zaručuje perfektné výsledky pečenia, ktoré by ste očakávali od tradičných pecí. Zaoblené línie okrajov zadnej steny a klesnutý strop zaistí dokonalejšiu cirkuláciu vzduchu a rovnomerné rozloženie horúceho vzduchu. Ergonomická rukoväť, tlmené zatváranie či odnímateľné dvere potom urobia radosť nielen z pečenia, ale aj z údržby.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,7 cm
Hĺbka 56,5 cm

Farba rúry

Farba Biela

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 65 l
Kód:  FBT1301r2
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  BO75SY2W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08