Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE BO 71 SY2W + GORENJE ECT 6 SY2W

Príslušenstvo k tovaru

GORENJE BO 71 SY2W + GORENJE ECT 6 SY2W

Zariaďujete si nové bývanie alebo sa pripravujete na razantnú zmenu? Máte radi nezvyčajný štýl, ktorý je zároveň moderný, funkčný a vkusný? Ak áno, táto súprava dvoch najdôležitejších spotrebičov do vašej domácnosti je presne pre vás, a to dokonca ešte výhodnejšie. Skvelá vstavaná varná doska s radom bezpečnostných prvkov a inteligentným systémom StayWarm je nielen výkonná, ale aj extrémne energeticky šetrná. Multifunkčná rúra na pečenie zase ponúka dostatok vnútorného priestoru (67 litrov).

Pre podrobnejšie informácie čítajte nižšie.


Výkonná sklokeramická doska s rýchlym ohrevom

Gorenje ECT 6 SY2W je vstavaná indukčná varná doska vhodná do interiéru každej modernej kuchyne. Ponúka 2 varné zóny a 2 duozóny s rôznymi priemermi na malé aj široké hrnce či panvice. Jedinečný spotrebič sa jednoducho ovláda pomocou vysoko komfortného dotykového ovládania. Maximálny výkon a veľmi rýchly ohrev zaistí funkcia Power Boost. Vždy skvelé výsledky dosiahnete vďaka integrovanému časovaču. Varná doska disponuje aj inteligentným systémom StayWarm, ktorý dokáže udržať stabilnú teplotu 70 °C. Využiť možno aj varnú automatiku Boil Control. O bezpečnosť vašich detí sa postará detský zámok a ukazovateľ zvyškového tepla efektívne predchádza nežiaducemu popáleniu. Spotrebič je navyše vybavený automatickým vypnutím varnej dosky a StopGo funkciou, s ktorou možno proces varenia pozastaviť jediným dotykom.


Unikátny sklokeramický povrch nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržiava a čistí. Štýlový lesklý dizajn v bielom vyhotovení so zbrúsenými hranami rozžiari prostredie každej kuchyne. Zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.


Odteraz bude pečenie jedna veľká radosť!

GORENJE BO 71 SY2W je multifunkčná vstavaná elektrická rúra v krásnom bielom vyhotovení. Ponúka výnimočnú kvalitu a dokonalé dizajnové spracovanie. Extra veľká plocha na pečenie a vyhotovenie BigSpace sa hodí predovšetkým pre väčšie rodiny. Patrí do úspornej energetickej triedy A -20 % a má objem 67 litrov. Vo výbave má veľa užitočných režimov, medzi ktoré patrí napríklad horné a spodné výhrevné teleso, praktická funkcia na čistenie rúry AquaClean alebo funkcia variabilného grilu či ventilátor. Vyhotovenie rúry je veľmi podarené a vychádza z kamennej pece.

Vnútorný priestor rúry je pokrytý špeciálnou úpravou EcoClean smalt, ktorá zaisťuje nielen dlhú životnosť spotrebiča, ale aj zdravotnú neškodnosť pripravovaných pokrmov. Spoločne s rúrou získate niekoľko kusov praktického príslušenstva, medzi ktoré patrí rošt a extra hlboký XXL a plytký smaltovaný plech či drôtené závesy. Rodiny s deťmi ocenia bezpečné dvierka Standard Door s dvoma sklami a mechanickým detským zámkom dverí na zaistenie väčšej bezpečnosti vašich blízkych. Rúra navyše disponuje odnímateľnými dverami za účelom jednoduchšej údržby. 

Rúra je obohatená technológiou „HomeMade®“ - jedinečná inovácia založená na tradičných peciach na drevo. Zaručuje perfektné výsledky pečenia, ktoré by ste očakávali od tradičných pecí na drevo. Zaoblené línie okrajov zadnej steny a klenutý strop zaistia dokonalejšiu cirkuláciu vzduchu a rovnomerné rozloženie horúceho vzduchu.

Kód:  GOR001t
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09