Obnoviť stránku

Gorenje BO 71 SY2B

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 71 SY2B

GORENJE BO 71 SY2B je multifunkčná vstavaná elektrická rúra. Ponúka výnimočnú kvalitu a dokonalé dizajnové vyhotovenie. Extra veľká plocha na pečenie a vyhotovenie BigSpace je vhodné predovšetkým pre väčšie rodiny. Patrí do úspornej energetickej triedy A-20 % a má objem 65 litrov. Vo výbave má mnoho užitočných režimov, medzi ktoré patrí napríklad horné a spodné výhrevné teleso, praktická funkcia na čistenie rúry AquaClean alebo funkcia variabilného grilu či ventilátor. Vyhotovenie rúry je veľmi vydarené a vychádza z tvaru kamennej pece.
Vnútorný priestor rúry je pokrytý špeciálnou úpravou EcoClean smalt, ktorá zaisťuje nielen dlhú životnosť spotrebiča, ale aj zdravotnú neškodnosť pripravovaných pokrmov. Spoločne s rúrou získate aj niekoľko kusov praktického príslušenstva, medzi ktoré patrí rošt, extra hlboký XXL a plytký smaltovaný plech a drôtené závesy. Rodiny s deťmi ocenia bezpečné dvierka Standard Door s dvoma sklami a mechanickou detskou zámkou dverí, ktorá zaistí väčšiu bezpečnosť vašich blízkych. Rúra navyše disponuje odnímateľnými dverami pre ľahšiu údržbu.
Rúra je obohatená technológiou „HomeMade®“ – jedinečná inovácia založená na tradičných peciach na drevo. Zaručuje perfektné výsledky pečenia, ktoré by ste očakávali od tradičných pecí na drevo. Zaoblené línie okrajov zadnej steny a klenutý strop zaistia dokonalejšiu cirkuláciu vzduchu a rovnomerné rozloženie horúceho vzduchu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,7 cm
Hĺbka 56,5 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Ochladzovací systém
Sieťový kábel Nie

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 65 l
Kód:  FBT1301s2
Produktové číslo:  BO71SY2B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04