Obnoviť stránku

GORENJE BO 637 E21XG + GORENJE ECT 610 SC

Príslušenstvo k tovaru

GORENJE BO 637 E21XG + GORENJE ECT 610 SC

Vybavte si svoju kuchyňu dizajnovo zladeným setom vstavaných spotrebičov značky Gorenje. Zostava elektrické rúry a sklokeramickej dosky prekvapí nielen svojím luxusným dizajnom a špičkovým spracovaním, ale aj výhodnejšou cenou. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný nerezový set značky Gorenje
  • Rúra
    - Dostatočný objem 67 l
    - Katalytický kryt ventilátora - funkcia samočistenia
    - IconLED displej
    - GentleClose - tlmené zatváranie dverí
    - Osvetlenie priestoru
    - Teleskopický výsuv
  • Doska
    - 4 varné zóny
    - BoilControl - hmotnostná automatika
    - Indikácia zvyškového tepla
    - Detský zámok

Sklokeramická platňa Gorenje ECT 610 SC

Doska je vymodelovaná zo sklokeramického materiálu sa zbrúsenými hranami. Ponúka dostatočný priestor pre varenie pochutín podľa vašej nálady a chuti. Štyri varné plochy s priemerom 21 cm, 18 cm, 14,5 cm a 14,5 cm poskytujú dostatočný priestor pre prípravu niekoľkých jedál naraz. Technológia Boil Control slúži ako hliadka, ktorá ľahko predíde spáleniu vášho jedla. Pri dosiahnutí časového limitu na varenie sa panel jednoducho vypne.

Ukazovateľ zvyškového tepla vás dokáže upozorniť a ochrániť od nepríjemných popálenín. S detským zámkom budete mať istotu, že vaše ratolesti pri divokých hrách nezapnú dosku a nezrania sa. Príkon 6 500 W a spotreba energie 0,5 W v pohotovostnom režime dokáže iste potešiť vás a vašu peňaženku. 

Rúra Gorenje BO 637 E21XG

Vstavaná multifunkčná rúra s prehľadným dotykovým IconLED displejom má extra veľký objem. Perfektné umiestnenie vykurovacích prvkov zaisťuje dokonalé pečenie, grilovanie a rozmrazovanie. Zaoblené okraje na zadnom paneli a klenuté vnútro rúry dokážu zintenzívniť cirkuláciu aj rovnomernú distribúciu horúceho vzduchu vo vnútri rúry pre dokonalú prípravu pokrmov. Tvar rúry vychádzajúci z kamennej pece.

Určite uvítate vysoko účinný chladiaci systém určený na udržiavanie nízkej teploty bočníc rúry počas pečenia i po ňom. Pre bezpečnosť má rúra výsuvné ergonomické ovládacie gombíky. Za zmienku tiež stojí funkcia GentleClose - tlmené zatváranie dverí rúry bez hlasitého dorazu.

Kód:  GOR015z
Produktové číslo:  637610SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09