Obnoviť stránku

GORENJE BO 635E20X + GORENJE IT 614 SC

Príslušenstvo k tovaru

GORENJE BO 635E20X + GORENJE IT 614 SC

Súprava rúry a varnej indukčnej dosky je skvelou voľbou do každej kuchyne. Rúra ponúka rad špeciálnych funkcií a výhod, ktoré uľahčia gazdinkám prácu a pokrmom dodajú lahodnú chuť. Indukčná doska zaistí rýchle a úsporné varenie, ktoré šetrí čas aj energiu. Moderný vzhľad súpravy je doplnený praktickými funkciami, ktoré z vášho varenia urobia relaxačnú záležitosť. Zaobstarajte si pomocníka do kuchyne, vďaka ktorému vás bude varenie a pečenie baviť. Využite našu ponuku na kombináciu vstavanej multifunkčnej rúry BO 635E20X a dosky IT 614 SC od spoločnosti Gorenje.

Kľúčové vlastnosti rúry Gorenje BO 635E20X

  • Rúra má energetickú triedu A
  • Objem rúry je 67 litrov
  • Disponuje grilom a funkciou Booster
  • Funkcia rozmrazovania a predohrev
  • HomeMade tvar rúry
  • Super ľahké, super tiché dvierka
  • Jednoduché a šetrné čistenie zaisťuje funkcia AquaClean
  • Teleskopické výsuvy

Kľúčové vlastnosti varnej dosky IT 614 SC

  • Varná doska má 4 varné zóny
  • Skosená predná fazeta
  • Funkcia Booster a ukazovateľ zvyškového tepla
  • Dotykové ovládanie
  • Detská poistka
  • Funkcia Časovač a Minútka

Indukčná varná doska IT 614 SC

Vstavaná sklokeramická doska s indukciou IT 614 SC ponúka rýchle a jednoduché varenie. 4 varné zóny s funkciou BOOSTER pre rýchly ohrev sú vybavené senzorovým dotykovým ovládaním. Ukazovatele zvyškového tepla vás po varení upozornia, ktoré zóny sú ešte horúce. Pomocou detského zámku môžete varnú dosku uzamknúť a zabrániť tak deťom v manipulácii s ovládačmi. Indukčná doska je praktickým pomocníkom, s ktorým uvaríte rýchlo a chutne. Funkciu časovača iste tiež často využijete počas varenia, ponúka dva prevádzkové režimy. Časovač vypnutia automaticky vypne varnú zónu po uplynutí vami nastaveného času. Oproti tomu režim Minútka funguje podobne, len po uplynutí času zaznie zvukový signál. 

Jednoduchá údržba indukčnej varnej dosky IT 614 SC

Moderný sklokeramický povrch dosky nielen nádherne vyzerá, ale navyše sa veľmi dobre udržiava a čistí. Preto na to, aby vyzerala stále dokonale, nebude potrebné toľké úsilie. Vychutnávajte si jej vkusný vzhľad v čiernom vyhotovení, zjednodušte si každodenné varenie a doprajte si potrebné pohodlie aj v kuchyni so špičkovou varnou doskou Gorenje.

Vstavaná rúra na pečenie BO 635E20X

Inovatívny oblý tvar rúry rozdeľuje rovnomerne horúci vzduch po celom vnútrajšku rúry. Monitorovacie zariadenie vám oznámi, kedy je mäso perfektne upečené a naparovací systém zaistí dostatok vlhkosti na pripravovaný pokrm. Ponúka skrátka obrovské množstvo zaujímavých a užívateľsky jednoduchých nastavení. Vstavaná rúra BO 635E20X disponuje otočným grilom. Má praktické teleskopické výsuvy, ktoré uľahčia kontrolu pečených pokrmov alebo ich podlievania. Rúra umožňuje využitie série programov, medzi ktorými je statické pečenie, statické pečenie s ventilátorom, teplovzduch, gril s ventilátorom, gril, dolný ohrev, udržiavanie nastavenej teploty, rozmrazovanie alebo pečenie s ventilátorom. Zaobstarajte si rúru, s ktorou bude pečenie radosť.

Tiché zatváranie dvierok rúry BO 635E20X

Super ľahké, super tiché – je nutný iba jemný dotyk na mäkké zatvorenie dverí bez hluku. Zaiste poteší aj mimoriadne odolný a hladký povrch SilverMatte. Tento povrch je vysokoodolný a pevný povrch, ktorý znesie extrémne teplo. Trojitý poťah vnútra rúry poskytuje reflexnosť a zaisťuje extra izoláciu. Odrazový povrch poskytuje ešte lepšie výsledky pečenia, pretože vďaka nemu sa teplo šíri po celej rúre. Špeciálny povrch je odolný aj voči tým najvyšším teplotám.

Kód:  GORSET002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14