Obnoviť stránku

Gorenje BO 627 INB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 627 INB

Famózne vstavaná rúra s nízkymi prevádzkovými nákladmi a s dômyselnými funkciami je zhotovená v štýlovom dizajne s retro prvkami a analógovými hodinami. Pri každom používaní tohto nového pomocníka budete šetriť nielen svoje peniaze, ale aj životné prostredie! Dokazuje to aj šetrná energetická trieda A.

Vnútorná časť s objemom 67 litra je inšpirovaná tradičnou pecou - vďaka tomu sa horúci vzduch môže rovnomerne rozkladať a obklopovať jedlo na všetkých úrovniach. Jeden z mnohých komfortných prvkov je napríklad systém pomalého dovierania dvierok bez hluku. Špeciálne uchytenie dverí zaručuje veľmi tiché a šetrné zatváranie dvierok rúry s tlmeným dovieraním aj bez vašej asistencie. Stačí iba jemný dotyk. 

Kľúčové vlastnosti

  • Extra veľká plocha na pečenie aj objem (67 litrov)
  • Nízka energetická náročnosť šetrí vašu peňaženku i životné prostredie
  • Dvojité sklo brániace popáleniu sa pri kontakte so sklom
  • AquaClean aneb čistenie bez námahy
  • Systém pomalého dovierania dvierok bez hluku GentleClose
  • Veľa netradičných funkcií - nahrievanie tanierov, infra gril a iné
  • Teleskopické pojazdy pre perfektný pohľad na priebeh vášho pečenia

Veľké množstvo praktických funkcií

Spotrebič ponúka niekoľko funkcií. Určite oceníte funkciu jednoduchého čistenia AquaClean. Stačí naliať primeranú dávku obyčajnej vody, zapnete funkciu a zhruba do pol hodiny máte hotovo! Automatický zahrievací program vyrobí paru, ktorá zmäkčí nečistoty na stenách rúry. Na záver stačí iba zotrieť handričkou - žiadne chemikálie a dokonalý výsledok bez námahy. Ďalej rúra disponuje funkciou na ohrev tanierov, infra grilom aj s ventilátorom, rýchlym predohrevom (200 °C za 6 minút) a množstvom ďalších spôsobov ohrevu. Príjemným benefitom je aj možnosť zdravého ohrievania - kombinovaná parná rúra je šetrná k všetkým vitamínom a živinám. Pri tomto spôsobe ohrievania nedochádza ani k takej zmene štruktúry potravín.

Spotrebič, ktorý si zamilujete

Výhodou sú aj teleskopické pojazdy. Zabezpečia bezpečnú a jednoduchú manipuláciu s plechmi - jednoducho vytiahnete von a ihneď skontrolujete pripravovaný pokrm či ľahko vyčistíte. Samozrejmosťou je elektronický časovač so zvukovým signálom, ktorý slúži ako kuchynský budík. Vedľa hladkého zatvárania dvierka disponujú ešte dvojitým zasklením rúry s reflexnou úpravou. Zamedzujú tak popáleniu sa - vonkajšia časť totiž zostáva chladná.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Retro

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 300 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,7 cm
Hĺbka 56,5 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 67 l
Kód:  FBT1302m2
Produktové číslo:  499869
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09