Obnoviť stránku

Gorenje BO 615E01XK

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BO 615E01XK

Úplne praktická a úsporná vstavaná rúra v antikorovon prevedení vašu kuchyňu pripraví na akúkoľvek kuchársku akciu. Každý milovník pečenia si bude dokonale rozumieť so špeciálnym tvarom rúry odvodeným z osvedčených tvarov kamennej pece. Jednoduchým ovládaním pomocou dvoch gombíkov, si ľahko nastavíte teplotu aj vyberiete funkciu pečenia - tradičný horný + spodný ohrev, horný + spodný ohrev + ventilátor, infra gril, infragril + ventilátor, horný ohrev + ventilátor, infra vykurovacie teleso malé, rozmrazovanie, aqua clean, warm plate.

Pretože sú dvierka rúry vybavené dvojitými izolačnými sklami, odpadá nebezpečenstvo popálenia, čo je veľmi výhodné najmä pre rodiny s deťmi. Vnútorné osvetlenie rúry umožňuje veľmi pohodlnú kontrolu pokrmov v priebehu pečenia. Silver Matte smalt vo vnútornom pečení priestoru je zárukou viac než jednoduchej údržby. K vybaveniu rúry patrí jeden rošt a jeden hlboký smaltovaný plech.

Minimalistický dizajn, jednoduché ovládanie aj XXL pečenie priestor

  • Vstavaná elektrická rúra, energetická trieda A, objem 63 l
  • Mechanické ovládanie 2 gombíkmi
  • Sedem pečúcich funkcií + rozmrazovanie, aqua clean, warm plate a osvetlenie rúry
  • Bezpečnostný systém výsuvných roštov - prelisy
  • Silver Matte smalt pre jednoduchú údržbu
  • Dvojitá izolačné skla dvierok
  • Súčasťou je 1 rošt a 1 plech na pečenie

HomeMade tvar rúry

Tradičný, klenutý tvar rúr Gorenje je jednou z množstva užitočných riešení. Inšpirovaný tradičnými pecami na drevo, umožňuje horúcemu vzduch voľne cirkulovať. Vďaka tomu horúci vzduch rovnomerne prúdi okolo pripravovaného jedla, čím vždy dosiahnete vynikajúce výsledky pečenia: chrumkavé zvonku a šťavnaté vnútri. V kombinácii s naším špeciálnym ventilačným systémom Multiflow 360 ° poskytuje niečo naozaj špeciálne - možnosť piecť na všetkých 5 úrovniach.

SilverMatte smalt

Kvalita a typ smaltu sú pre chod rúry mimoriadne dôležité. SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo pri pyrolytickom čistení pri 500 °C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči najvyšším teplotám, mirkrovlnám či pare. Trojnásobný náter interiéru podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Vďaka tomu zostane interiér rúry vždy bezpečný a sterilný.

AquaClean

Vďaka úplne novému povrchu u všetkých nových rúr Gorenje sa výrazne zlepšila funkcia AquaClean. AquaClean ponúka vynikajúcu pomoc pri čistení rúry. Všetko, čo treba urobiť, je len naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry a tiež na plechoch či pekáčoch. Mastnota a zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho utrieť handričkou.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 54,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 63 l
Kód:  FBT1302U
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17