Obnoviť stránku

Gorenje BM 900 WII

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gorenje BM 900 WII

Domáca pekáreň Gorenje BM 900 WII je veľmi obľúbeným domácim spotrebičom, pomocou ktorého upečiete čerstvý a chrumkavý domáci chlieb a pečivo. Vyniká svojou kvalitou, výbavou a kompaktným dizajnom s bielym dvojriadkovým LCD displejom. Ponúka 15 programov na rôzne druhy pečenia ako je napríklad celozrnný program alebo francúzske pečivo, na prípravu zaváranín, ciest a múčnikov. Nechýba ani program na kysnutie cesta a pre alergikov bezlepkový program. Veľkou prednosťou je vyberateľná nádoba na pečenie s nepriľnavým povrchom, v ktorej môžete pripraviť bochník v dvoch rôznych veľkostiach.

Hlavné prednosti

  • kompaktný dizajn s bielym dvojriadkovým LCD displejom
  • 15 programov + 2 veľkosti chleba
  • vyberateľná nádoba s nepriľnavým povrchom
  • ovládanie pomocou tlačidiel
  • funkcie odloženého štartu
  • funkcia udržiavania teploty
  • v príslušenstve odmerka a odmerná lyžica

Bohatá výbava a skvelé funkcie

Obsluha pekárne je veľmi jednoduchá, všetky programy jednoducho nastavíte pomocou tlačidiel. Pekáreň disponuje množstvom skvelých funkcií ako je funkcia odloženého štartu   a udržiavanie teploty. Nechýba ani bezpečnostná funkcia automatického vypnutia a zvukový signál. Pri výpadku energie oceníte funkciu pokračovanie pečenia. V balení nájdete praktickú odmerku a odmernú lyžicu. Doprajte si domáce chrumkavé pečivo. S pekárňou to pre vás bude hračkou. Stačí len vložiť suroviny a pekáreň sama upečie lahodný voňavý chlieb.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:

21,8 × 29,7 × 29,2 cm
Hmotnosť:
3,5 kg

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Béžová

Vlastnosti

Príkon 550 W
Kód:  EAV4407c
Produktové číslo:  BM900WII
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03