Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GORENJE B1O735E20X

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GORENJE B1O735E20X


Dotykovo ovládaná vstavaná rúra Gorenje B1O735E20X

Vybavte vašu domácnosť skvelou rúrou Gorenje B1O735E20X, ktorá vďaka svojmu dizajnu zapadne do každej modernej domácnosti. Vybavená je aj množstvom praktických funkcií a vymožeností. Spotrebič patrí do energetickej triedy A a na prípravu vašich jedál je k dispozícii hneď 71 litrov vnútorného priestoru. Jednoduchá a rýchla je aj údržba rúry vďaka prítomnosti TouchFree pre stále lesklý povrch bez odtlačkov. O vnútorné čistenie sa potom stará praktická technológia Aqua Clean.

Vnútorný priestor oválneho tvaru

Dokonalé výsledky pečenia, grilovania aj rozmrazovania zaisťuje perfektné umiestnenie vykurovacích prvkov a v kombinácii s HomeMade Plus tvarom rúry je zaručená aj dokonalá distribúcia horúceho vzduchu vo vnútri rúry okolo pripravovaného pokrmu.

Odolný vnútorný povrch SilverMatte rúry Gorenje

SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo, a to aj pri pyrolytickom čistení pri 500 °C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči vyšším teplotám. Vnútro rúry Gorenje B1O735E20X je vybavené trojnásobným náterom, ktorý dodáva dodatočnú izoláciu.

Pohodlné čistenie

Všetko, čo treba urobiť, je naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Počas toho sa horúca para postará o vynikajúce vyčistenie všetkých vnútorných častí rúry.

Tiché zatváranie

Špeciálne vyvinuté pánty zabezpečia, že na zatvorenie dvierok rúry vám stačí drobný pohyb a dvierka sa samé rýchlo a ticho zatvoria.

Vnútorný priestor

Rúry Gorenje novej generácie sa pýšia zväčšeným vnútorným priestorom, ktorý vám dovolí pripraviť viac porcií alebo druhov jedla.

Rýchle ochladenie

Systém DynamiCooling+ účinne ochladzuje exteriér rúry a zabraňuje poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. To je dôležité pre vašu bezpečnosť aj pre dlhšiu životnosť rúry.

XXL rozmery

Rúra bez problémov pojme až 46 cm široké plechy. Pokojne aj na viacerých úrovniach súčasne.

Vybavenie rúry Gorenje B1O735E20X:

  • 1× hlboký smaltovaný plech
  • 1× plytký smaltovaný plech
  • Rošt rúry

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 2 700 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,7 cm
Hĺbka 54,7 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  GORTR017
Produktové číslo:  733629
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01