Obnoviť stránku

GOPRO WiFi Smart Remote

4,4 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GOPRO WiFi Smart Remote

Diaľkové ovládanie je praktické príslušenstvo pre obľúbené outdoorové kamery prestížnej značky GoPro. Dosiahnete novú úroveň pohodlia pri natáčaní adrenalínových kúskov. Natáčajte jazdy, skoky a pochváľte sa priateľom. S pribaleným remienkom na zápästie ho budete mať vždy po ruke, umiestniť ho môžete aj kamkoľvek v aute, na bicykli a pod.

Ovládač umožní ovládanie až 50 kamier z maximálnej vzdialenosti až 180 metrov. Na LCD displeji sa zobrazuje informačný riadok LCD displeja kamery a vy tak máte dobrý prehľad. Pri použití s kamerou HERO4 sa tiež jednoducho cez ovládač dostanete k nastaveniu kamery.

Oproti modelu Wi-Fi Remote má o 40 % väčšiu kapacitu batérie a vodotesnosť až do 10 metrov. V balení nájdete upevňovací kľúč, remienok na zápästie a nevyhnutný USB napájací kábel.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
GoPro

Typ:
Diaľkové ovládanie

Funkcie:
Ovládanie až 50 kamier
Vhodné pre kamery HERO3, HERO3+, HERO4, HERO5, HERO6, HERO7
Nie je kompatibilný s HERO9
Displej: LCD

Technológia:
Bezdrôtový WiFi prenos

Súčasťou balenia:
Diaľkový ovládač GOPRO WiFi Smart Remote
Upevňovací kľúč
Remienok na zápästie
USB napájací kábel

Kód:  OG015x
Produktové číslo:  ARMTE-002-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12