Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GoPro Sleeve + Lanyard (Silikónový obal biely)

4,8 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GoPro Sleeve + Lanyard (Silikónový obal biely)

Ste majiteľom kamery GoPro a hľadáte obal, ktorý zaistí jej bezpečnosť? Potom tu máme niečo presne pre vás! Tento silikónový obal v bielej farbe ochráni váš prístroj pred nárazmi a iným mechanickým poškodením a stane sa tak nepostrádateľným pomocníkom. Vďaka nastaviteľnej šnúrke budete mať svoju GoPro vždy po ruke a získate dokonalé zábery. Jednoduché vkladanie vašej kamery umožňuje tenký flexibilný materiál obalu a je zaistený bezproblémový prístup k tlačidlám fotoaparátu a zadnému LCD displeju. Ochranný kryt je určený pre prístroje GoPro HERO6, HERO5 a HERO (2018).

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu pre kamery GoPro v bielej farbe

  • Silikónový obal pre kamery HERO6, HERO5 a HERO (2018) značky GoPro v bielej farbe
  • Ochrana pred nárazmi a akýmkoľvek mechanickým poškodením
  • Nastaviteľná šnúrka, ktorú možno zavesiť na krk, nosiť na zápästí a pod.
  • Vyrobený z tenkého flexibilného materiálu
  • Voľný prístup k tlačidlám fotoaparátu a zadnému LCD displeju
  • Biela farba ochranného krytu

Parametre a špecifikácia

Kompatibilita

GoPro kompatibilita GoPro Hero7 Black (2018), GoPro Hero7 Silver (2018), GoPro Hero7 White (2018), GoPro Hero (2018), GoPro Hero6 Black (2017), GoPro Hero5 Black (2016)
Kód:  GO108a2
Produktové číslo:  ACSST-002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19