Obnoviť stránku

GOPRO Seeker

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

GOPRO Seeker

Unikátny vodoodolný batoh vhodný najmä pre outdoorových nadšencov. Iste uvítate jeho kompatibilitu so všetkými kamerami GoPro. Batoh má objem 16 litrov pre osobné vybavenie, zvláštnu priehradku pre dvojlitrový zásobník na vodu (nie je súčasťou balenia) a vystužený úložný priestor pre kamery. Nechýba tiež niekoľko menších schránok pre pamäťové karty a ďalšiu elektroniku alebo batérie. K batohu je možné pripojiť až 5 GoPro kamier pomocou nastaviteľných integrovaných hrudných a ramenných držiakov. S batohom GOPRO Seeker vám už neunikne žiadny záber z vašich ciest.


Kľúčové vlastnosti GOPRO Seeker

  • Objem 16 litrov
  • Vodoodolné outdoor vyhotovenie
  • Kompatibilný so všetkými kamerami GoPro
  • Integrované hrudné a ramenné držiaky
  • Rozmery 49,4 × 24,7 × 13 cm
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií
Batoh GOPRO Seeker

Batoh GOPRO Seeker

Natáčajte kdekoľvek s GOPRO Seeker

S GOPRO Seeker vám po ceste neunikne žiadny záber. Vďaka vstavanému hrudnému držiaku kamera zachytí unikátne zábery z vášho uhla pohľadu. Ďalej je batoh vybavený ramenným držiakom, ktorý je nastaviteľný a kameru možno z neho ľahko ovládať a kedykoľvek tak začať natáčať. Špeciálny je tiež systém 3-Way (predávaný samostatne), vďaka ktorému je možné natáčať zábery cez rameno.

Obsah balenia

1× Batoh GOPRO Seeker
1× Integrovaný hrudný držiak
1× Nastaviteľný ramenný držiak

Kód:  OG106
Produktové číslo:  AWOPB-002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13