Obnoviť stránku

GOPRO sada príslušenstva, 8 ks

GOPRO sada príslušenstva, 8 ks

Cestujte a zaznamenávajte všetky svoje zážitky so sadou originálneho príslušenstva GoPro. Vydajte sa na dobrodružstvo a užite si turistiku, jazdu na bicykli, lyžovanie a ďalšie aktivity naplno. Táto jedinečná súprava vám pomôže zaznamenať neuveriteľné zábery!

Chesty

Parádny pre natáčanie pri akcii – napríklad pri lyžovaní, jazde na horskom bicykli či kanoistike. Skrátka kdekoľvek, kedy potrebujete mať voľné ruky a záber z nižšej pozície, než je vaša hlava. Držiak GoPro Chesty je vystlaný a flexibilný akejkoľvek dospelej postave, vyrobený z polykarbonátu a doplnený nehrdzavejúcou oceľou. Kúpte si držiak GoPro Chesty a robte zábery priamo od srdca.

Rechargeable Battery

Originálna batéria GoPro, ktorá príde vhod ako náhradná batéria na dlhé cesty, kde nemáte možnosť dobíjania. Vďaka tomu neprídete o možnosť zaznamenať nezabudnuteľné zážitky, keď sa vám práve vybije akumulátor.

Compact Case

Ľahká a pripravená na akciu, táto brašna uľahčuje balenie vášho GoPro príslušenstva. Hlavná priehradka je dostatočne veľká na uloženie vašej GoPro kamery plus držiakov a doplnkov. Flexibilný rozdeľovač vám umožní jednoducho prispôsobiť vnútrajšok GoPro Compact Case podľa vašich preferencií. Konštrukcia tašky je odolná proti počasiu, takže bráni ľahkému dažďu a snehu. Vystlaný interiér tlmí nárazy a chránia vaše vybavenie, vďaka tomu sa nepoškodí. V GoPro Compact Case nájdete aj vrecko so zipsom, tá je ideálna napríklad pre batérie alebo SD karty.

The Frame

Tento praktický kryt vám skvele poslúži na zhotovovanie unikátnych záberov z vašich ciest alebo športových aktivít a zároveň chráni kameru pred mechanickým poškodením. Držiak kamery možno pripojiť k širokému spektru dostupných montážnych uchytení pre GoPro HERO7, HERO6, HERO5 a HERO (2018). Môžete tak natáčať napr. z rámu bicykla, motorky, ochranného rámu automobilu, zo statívu, z helmy alebo držiaka na batohu. Samozrejmosťou sú otvory pre prístup k ovládacím prvkom a portom kamery. Určite tiež oceníte minimalistický dizajn, kompaktné rozmery a jednoduchú montáž s nízkym profilom.

Handlebar Seatpost Mount

GoPro Handlebar, seatpost, pole mount je držiak kamery s možnosťou jednoduchého prichytenia k riadidlám, pod sedlo kolesa alebo k lyžiarskym paliciam a ďalším podobným predmetom. Držiak je možné ľahko a rýchlo pripevniť k rúrkam s priemerom 0,9 až 3,5 cm. Aby uchytenie bolo pevné, je dizajn držiaka protišmykový. Vďaka pevnému uchyteniu sú minimalizované otrasy a vibrácie a zároveň je zabránené prípadnému skĺznutiu držiaka.

Nalepovacie držiaky

GoPro Curved + Flat Adhesive Mounts sú nalepovacie držiaky slúžiace na upevnenie kamier GoPro na rovné a ľahko zakrivené povrchy. Držiaky sú veľmi silné a odolné, úplne vodotesné. Ich inštalácia je veľmi jednoduchá. Odstrániť ich je možné iba pomocou tepla (napr. pomocou vysúšača vlasov) a po odstránení už nie je možné držiaky znovu použiť. Vhodný pre všetky GoPro kamery.

Tripod Mounts

Robte nádherné zábery s vaším miniatúrnym statívom. Okrem neho balenie obsahuje tiež odolný úchyt na pripevnenie kamery na stojan či statív. Kompatibilný so všetkými GoPro kamerami. Túto redukciu je nutné použiť v prípade, že chcete kameru pripevniť na teleskopický držiak či Action Mount alebo v prípade, že chcete použiť Camera Bright.

Obsah balenia

  • GoPro Compact Case
  • Úchyt na bicykel (Handlebar Seatpost Mount)
  • Držiaky na stojan (statív) (Tripod Mounts)
  • Držiak na prsia (Chest Mount Harness)
  • The Frame (HERO7 Black)
  • Dobíjacia Li-Ion batéria pre kamery HERO7 Black
  • Nalepovacie držiaky – zakrivené 1 ks
  • Nalepovacie držiaky – rovné 1 ks


Parametre a špecifikácia

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty Bez pamäťovej karty

Batéria

Kapacita batérie 1 660 mAh

Farba

Farba Čierna
Kód:  OG250a1
Produktové číslo:  8594170510770
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04