Obnoviť stránku

GOPRO Protective Lens Replacement

5 2 hodnotení

GOPRO Protective Lens Replacement

Ste milovník extrémnych športov, tvoríte profesionálne klipy alebo chcete mať zaznamenané najbláznivejšie okamihy života bez obáv z poškodenia objektívu vášho nového miláčika GoPro HERO 5 Black? GoPro vyšlo svojim zákazníkom v ústrety a medzi obrovskou škálou originálneho príslušenstva nájdete aj ochranný kryt pre objektív. Vďaka nemu môžete naplno ísť do vecí, ktorých ste sa doteraz báli! 

Kľúčové vlastnosti

  • Kryt chráni objektív pred prachom, nečistotami a poškriabaním
  • Dostatočná odolnosť vďaka CORNING® Gorilla® Glass
  • Vyhotovenie zabezpečí čisté a ostré video za akýkoľvek podmienok
  • Výmena je veľmi jednoduchá
  • Už nikdy sa nemusíte obávať škrabancov a poškodenia

Odolné vyhotovenie

Dôraz spoločnosti je kladený na kvalitu a odolnosť, preto rovnako ako pri všetkých ostatných produktoch, GoPro použilo najkvalitnejšie materiály a tvrdené sklo CORNING® Gorilla® Glass. Vďaka nemu získate najlepšiu možnú ochranu objektívu spolu s krištáľovo čistými ostrými zábermi bez optických chýb, najmä pri snímaní pod vodou.

Kód:  OG059m1
Produktové číslo:  AACOV-001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18