Obnoviť stránku

Google Titan USB-A

Google Titan USB-A

Google Titan je zariadenie určené pre dvojfázové overenie používateľa. Ide o hardvér spolupracujúci so softvérom, ktorý je schopný rýchleho a bezpečného overenia vašej totožnosti. Nemusí sa teda táto verifikácia riešiť cez inú službu, ako je napríklad email či SMS správa. Tento model je vybavený konektorom USB-A. Vy teda Google Titan zasuniete do portu USB, daná aplikácia ho rozozná a odomkne službu po stlačení tlačidla na tele zariadení. 

Kľúčové vlastnosti bezpečnostného kľúča Google Titan USB-A

  • Zariadenie pre dvojfaktorové overovanie
  • Jednoduché použitie
  • Google Titan ponúka obrovskú bezpečnosť
  • Vďaka Google Titan už pre dvojfaktorové overenie nemusíte používať služby tretej strany
  • Verzia s konektorom USB
  • Tlačidlo pre konečné overenie používateľa na tele Google Titan

Podpora štandardu FIDO

Bezpečnostný kľúč Google Titan je kompatibilný so všetkými aplikáciami v súlade so štandardmi FIDO, ponúka teda široké možnosti využitia napríklad pre sociálne siete, internetové bankovníctvo a email. Na zariadení sa nachádza tlačidlo, ktoré slúži pre konečnú verifikáciu. Služba vás vyzve na stlačenie, ktoré spustí overenie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Konektor Micro USB-B

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Miniatúrny

Farba

Farba Biela
Kód:  GOOGLET1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09