Obnoviť stránku

Google Titan Bluetooth

Google Titan Bluetooth

Google Titan je zariadenie určené pre dvojfázové overenie používateľa. Ide o hardvér spolupracujúci so softvérom, ktorý je schopný rýchleho a bezpečného overenia vašej totožnosti. Nemusí sa teda táto verifikácia riešiť cez inú službu, ako je napríklad email či SMS správa. Tento model je vybavený technológiou Bluetooth. Vy teda Google Titan pripojíte cez túto technológiu s koncovým zariadením, daná aplikácia ho rozozná a odomkne službu po stlačení tlačidla na tele zariadenia. Vďaka kompatibilite so všetkými zariadeniami využívajúcimi technológiu Bluetooth je táto verzia kompatibilná aj s inteligentnými telefónmi.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostného kľúča Google Titan Bluetooth

  • Zariadenie pre dvojfaktorové overovanie
  • Jednoduché použitie
  • Google Titan ponúka obrovskú bezpečnosť
  • Vďaka Google Titan už pre dvojfaktorové overenie nemusíte používať služby tretej strany
  • Verzia s Bluetooth
  • Tlačidlo pre konečné overenie používateľa na tele Google Titan
  • Kompatibilita s PC aj smartfónom

Podpora štandardu FIDO

Bezpečnostný kľúč Google Titan je kompatibilný so všetkými aplikáciami v súlade so štandardmi FIDO, ponúka teda široké možnosti využitia napríklad pre sociálne siete, internetové bankovníctvo a email. Na zariadení sa nachádza tlačidlo, ktoré slúži pre konečnú verifikáciu. Služba vás vyzve na stlačenie, ktoré spustí overenie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Konektor Micro USB-B

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Miniatúrny

Farba

Farba Biela
Kód:  GOOGLET2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06