Obnoviť stránku

Google Pixel 6 Pro 5G

4,1 57 hodnotení
461,90 €

Google Pixel 6 Pro 5G

Mobil Google Pixel 6 Pro 5G spadá medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Dovolí vám sledovať dianie na internete, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým fotoaparátom, ale tiež využívať veľa užitočných aplikácií alebo si zahrať hry. Mobil disponuje 6,71" displejom, čo ocenia milovníci veľkých telefónov. Vnútri je pripravený priestor, do ktorého sa zmestí single SIM + eSIM. Všetky operácie a funkcie riadi 8-jadrový procesor Google Tensor. Operačná pamäť má veľkosť 12 GB. Dostatočnú energiu poskytuje batéria s kapacitou 5003 mAh. Mobil sa môže pochváliť aj bezdrôtovým nabíjaním, takže môžete zabudnúť na otravné káble. Istotne vás poteší jeho konektorová výbava USB-C. Ponúkaný mobilný telefón zvládne náročné situácie bežného života vďaka svojej vodoodolnosti. Jeho ochrana dosahuje stupeň krytia IP68. Mobil Google bol prezentovaný v roku 2021.

Hlavné vlastnosti mobilu Google Pixel 6 Pro 5G

  • Inteligentný mobil Google disponuje 6,71" displejom
  • O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 12 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 5003 mAh
  • Telefón sa môže pochváliť aj bezdrôtovým nabíjaním
  • Oceníte konektorovú výbavu USB-C
  • Jeho konštrukcia je vodoodolná so stupňom krytia IP68
  • Hlavný fotoaparát na zadnej strane sa pýši rozlíšením 50 Mpx
  • Mobilný telefón disponuje 6,71" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén ocenia 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • K praktickým vlastnostiam displeja sa radí Gorilla Glass, HDR 10+ a zakrivené hrany
  • Základné funkcie riadi operačný systém Android 12 s nadstavbou Čistý Android
  • Mobil má slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia eSIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Potrebné množstvo energie poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 5003 mAh
  • Grafický akcelerátor: Mali G78 MP20

Na displej mobilu Google je potešenie pozerať sa

Každý okamih strávený s mobilom Google bude nezabudnuteľný, keďže svojím 6,71" AMOLED displejom a QHD 3120 × 1440 rozlíšením poskytuje obsah vo vynikajúcej kvalite. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Mobil už z výroby disponuje ochranným sklom Gorilla Glass, ktoré ho chráni pred vznikom škrabancov a mechanickým poškodením. Zabudovaný formát HDR 10+ patrí medzi najvyspelejšie a najpokročilejšie formáty, ktoré vám skvelo vykreslia všetky typy scén. Zakrivené hrany poskytujú lepšiu kontrolu a pohodlie pri držaní telefónu jednou rukou, pretože prsty sa dokážu efektívne prispôsobiť tvaru smartfónu.

Zachytávajte krásne momenty na cestách

Výbava na fotenie v mobile obsahuje fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Google vyniká 50Mpx zadným fotoaparátom, 48Mpx teleobjektívom, 12Mpx širokouhlým objektívom. Pomocou teleobjektívu získate detailné snímky objektov, ktoré sú na vzdialených miestach. To využijete napríklad pri fotografovaní zvierat, športových udalostí aj monumentálnej architektúry. Vie priblížiť objekt až 4×. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou poskytuje možnosť zachytiť rozsiahly záber. Je využívaný na zachytenie rozsiahlych scén a panorám, kde je dôležité zaznamenať čo najväčšiu vizuálnu plochu. S mobilom Google budete natáčať videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Optická stabilizácia snímača podporuje vytvorenie ostrých snímok. Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok je užitočná prisvetľovacia dióda.

Spoľahlivý výkon batérie mobilu

Mobilu Google dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 5003 mAh, ktorá umožní nepretržitý chod dva aj viac dní. Je charakteristický rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 30 W a rovnako aj rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s výkonom 23 W. Na napájanie je pripravený nabíjací konektor USB-C.

Mobil Google vám poskytne spoľahlivý výkon

Funkcie a operácie mobilu Google zaisťuje operačný systém Android vo verzii Android 12 s nadstavbou Čistý Android. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Príjemným rozšírením sú nadstavbové mobilné služby Google Mobile Services, ktoré zaisťujú prístup k fotografiám, videám, hudbe alebo napríklad mapám. Operačná pamäť telefónu urobí radosť svojou veľkosťou 12 GB, ktorá zvládne aj 3D hry alebo virtuálnu realitu.

Telefón Google poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a A-GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktnú komunikáciu medzi zariadeniami na malú vzdialenosť, obvykle do 10 cm. Využite možnosť bezkontaktného platenia v obchodoch pomocou svojho mobilu bez toho, aby ste museli vyťahovať kreditnú kartu. Vďaka prítomnosti WiFi na svojom telefóne môžete komfortne využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. S využitím technológie Bluetooth možno bezdrôtovo prepojiť telefón s rôznymi zariadeniami, to uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. A-GPS (Assisted Global Positioning System) je rozšírená verzia GPS, ktorá využíva nielen satelitné signály, ale tiež pomocné informácie zo zemských mobilných sietí a referenčných staníc. Táto funkcia bude užitočná najmä v prípadoch, keď je signál z družíc slabší alebo prerušovaný.

Komunikujte a bavte sa bez obmedzení

Do telefónu môže byť vložená hlavná nano SIM aj vedľajšia eSIM karta. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a veľa ďalšieho vám zaistia rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými môžete rýchlo a bez komplikácií sťahovať veľké súbory, streamovať či uskutočňovať videohovory.

V mobile uvítate pridané funkcie

Prežite každý deň naplno s mobilom Google. Dotykom na telefón aktivujete rozpoznávanie odtlačku prsta a odomknete ho. Na odosielanie a prijímanie bohatšieho obsahu než len textových správ môžete použiť MMS. Na smartfóne možno využiť funkciu OTG, ktorá umožňuje pripojiť ďalšie periférie, ako sú napríklad myš, klávesnica alebo USB disky. Barometer monitoruje atmosférický tlak a môžete ho používať na stanovenie nadmorskej výšky a pre meteorologické aplikácie. Senzor priblíženia rozpozná, keď je telefón blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa zabránilo náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia (proximity) a barometer

Príslušenstvo v balení:

bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť), nabíjací kábel, nabíjací kábel (USB-C na USB-C) a redukcia USB-C na USB-A

Rozmery telefónu:

163,9 × 75,9 × 8,9 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

210 g

Kód:  GPX1068ax
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02