Obnoviť stránku

Google Pixel 6 5G

4,3 84 hodnotení
492,90 €

Google Pixel 6 5G

Mobilný telefón Google Pixel 6 5G Screen

Google Pixel 6 5G je možné už podľa vzhľadu označiť za smartfón. Umožní vám preto surfovať na internete, fotografovať a vyhotovovať videá duálnym fotoaparátom alebo hrať hry. RAM ponúka kapacitu 8 GB. Tento nadštandardný výkon tak uspokojí aj náročných používateľov a hodí sa pre 3D hry alebo virtuálnu realitu. Smartfónu Google Pixel 6 5G dodáva zásobu energie batéria, ktorá má dlhšiu výdrž vďaka nie úplne bežnej kapacite 4614 mAh. Pohodlie zaistí rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Veľmi dôležitým prvkom je konektorová výbava, tvorí ju USB-C. Následky nežiaducej nehody iste pomôže eliminovať tiež vodoodolnosť tohto mobilného telefónu. Jeho stupeň krytia dosahuje totiž hodnotu IP68. Môžete sa tešiť na obnovovaciu frekvenciu displeja, ktorá dosahuje 90 Hz. Čaká na vás rýchle prehliadanie internetu, pretože tento model podporuje 5G. Smartfón Google má systém čistého Androidu.

Kľúčové prednosti smartfónu Google Pixel 6 5G

  • Poslúži konfiguráciou single SIM + eSIM
  • Vodoodolná úprava konštrukcie
  • RAM 8 GB a procesor Google Tensor
  • Grafický akcelerátor Mali G78 MP20
  • NFC na bleskové platby a synchronizáciu zariadenia
  • Na zadnej strane mobilného telefónu nájdete 2 šošovky fotoaparátu
  • Najmodernejší systém odomykania mobilného telefónu čítačkou odtlačkov prstov v displeji
  • Rýchle káblové nabíjanie s výkonom 30 W, pričom to rýchle bezdrôtové má hodnotu 21 W
  • Nabíjanie batérie na 50 % trvá 1800 s
  • Telefón Google má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu eSIM
Mobilný telefón Google Pixel 6 5G Lifestyle
Mobilný telefón Google Pixel 6 5G Lifestyle 2

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Google Pixel 6 5G

displej mobilného telefónu s okrúhlym výrezom dostal Full HD rozlíšenie. Je postavený na prémiovej AMOLED technológii s mimoriadne ostrými farbami a nižšou spotrebou batérie. Pokiaľ hovoríme o jeho frekvencii, dostala sa na 90 Hz. Výbavu pre fotografie a videá tvorí v smartphone Google Pixel 6 5G duálny zadný fotoaparát, 12Mpx širokouhlý objektív (f/2,2) a hlavný 50Mpx objektív (f/1,85). Nerozmazané a ostré snímky garantuje optická stabilizácia snímača. Medzi pokročilé funkcie patrí bleskové laserové ostrenie. Nevyhnutnou proprietou je užitočná prisvetľovacia dióda. Pre ľudí zapálených do selfie snímok dostal mobil do výbavy predný snímač s rozlíšením 8 Mpx. Vnútri sa skrýva jeden širokouhlý objektív.

Smartfón Google Pixel 6 5G poteší praktickou výbavou

Smartfón umožňuje vložiť SIM kartu aj eSIM. O zníženie smartfónu rizika neoprávneného vniknutia do Google Pixel 6 5G sa postará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Mnohým používateľom uľahčí prácu zakomponované NFC rozhranie, s ktorým bude platenie či synchronizácia ešte jednoduchšia. V špecifikácii narazíte okrem iného na označenie OTG, čo v tomto prípade znamená, že k smartfónu môžete bez obáv pripojiť napríklad flash disk. Samozrejmosťou funkčnosti je podpora rýchleho pripojenia k sieťam a snímače nevyhnutné na plnohodnotné fungovanie praktických aplikácií.

Kód:  GPX1067ax
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02