Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Google Nest Wifi point

Príslušenstvo k tovaru

Google Nest Wifi point


Silné pripojenie v každom smere

Dostaňte WiFi do každej miestnosti vo vašom dome so systémom Google Nest WiFi to bude hračka a vy si tak budete môcť vychutnať rýchle a stabilné pripojenie. Výhodou tohto systému je, že ho môžete zapojiť do chytré domácnosti a využívať hlasového ovládania prostredníctvom Google Assistant. Router Google Nest zvládne obslúžiť až 100 zariadení bez akéhokoľvek zdržania, a to aj keď budete streamovať 4K video alebo vykonávať náročné prenosy súborov. Ďalšou prednosťou WiFi systému Google Nest je, že nech už sa budete po domácnosti pohybovať kdekoľvek, vždy bude vaše zariadenie pripojené k prístupovému bodu, ktorý poskytuje najsilnejší signál - nikdy sa tak nestane, že zostanete bez signálu.


Čo je v balení?

Súčasťou balenia je samostatný prístupový bod Google Nest, vďaka ktorému môžete rozšíriť svoju existujúcu sieť. Point je samostatne nefunkčný a pre jeho použitie budete potrebovať router Google Nest .


Kľúčové vlastnosti WiFi systému Google Nest WiFi - point

  • Možná integrácia do chytré domácnosti
  • Možno hlasovo ovládať pomocou Google Assistant
  • Jednoduchá inštalácia pomocou mobilnej aplikácie
  • Moderné prevedenie - perfektne zapadne do akéhokoľvek interiéru
  • Samostatný prístupový bod pre rozšírenie siete
  • Automatické aktualizácie softvéru
  • Pokročilé možnosti ochrany súkromia

Vždy aktuálne, optimalizovaný a maximálne zabezpečený

Dôležitá je aj optimalizácia, Google Nest WiFi pre vašu sieť vyberie ten najvhodnejší kanál a najrýchlejší pásmo. Už sa vám tak nemôže stať, že by dochádzalo k preťaženiu siete. Samozrejmosťou sú pravidelné aktualizácie softvéru a pokročilé zabezpečenie, ktoré vás ochránia pred nástrahami online sveta.


Nastavenie Google Nest je hračka

Všetky nastavenia WiFi siete vykonáte pomocou mobilnej aplikácie Google Home (pre iOS a Android), ktorá okrem iného ponúka napr. rodičovskú kontrolu, meranie rýchlosti pripojenia, režim hosťa a ďalšie funkcie.

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point)

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Konektory

LAN 0 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Vlastnosti antény

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready, Hlasové ovládanie Amazon Alexa/Google Assistant

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 10,22 cm
Hmotnosť 350 g
Šírka 10,22 cm
Výška 8,72 cm

Farba

Farba Biela
Kód:  GO502d
Produktové číslo:  GA00667-DE

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09