Obnoviť stránku

Google Nest Hub Max

Príslušenstvo k tovaru

Google Nest Hub Max

Využite benefity vašej inteligentnej domácnosti na maximum

Hlasový asistent Google Nest Hub Max sa stane skvelým doplnkom vašej inteligentnej domácnosti a ponúkne vám veľa praktických funkcií, ktoré môžete pohodlne ovládať hlasovými príkazmi či gestami. Po pripojení k domácej sieti umožní hlasový asistent Google Nest Hub Max komunikovať s vašou rodinou a priateľmi, pohodlne vyhľadávať na internete, užívať si multimediálnu zábavu, prezerať fotografie zo služby Google Photos alebo ovládať zariadenia pripojené v inteligentnej domácnosti Google Home.


Kľúčové vlastnosti hlasového asistenta Google Nest Hub Max

  • Integrovaná kamera Nest Cam
  • Funkcia bezpečnostnej kamery
  • Dotykový displej s uhlopriečkou 25,4 cm
  • Výkonné stereo reproduktory a subwoofer
  • Detekcia tváre používateľa
  • Ovládanie pomocou gest
  • Podpora Chromecast
  • Možnosť prepojenia so zariadeniami inteligentnej domácej siete Google Home
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie 2,4 GHz a 5 GHz
  • Micro USB

Funkcia bezpečnostnej kamery

Integrovaná kamera Nest Cam umožní v reálnom čase sledovať dianie vo vašej domácnosti takmer odkiaľkoľvek prostredníctvom vášho inteligentného mobilného zariadenia. Nechýba ani možnosť obojsmernej komunikácie, takže môžete napr. dať povel domácemu maznáčikovi, alebo na diaľku upokojiť plačúce bábätko. Navyše v prípade detekcie zvuku alebo pohybu Google Nest Hub okamžite zašle upozornenie o podozrivej aktivite na váš inteligentný telefón či tablet.

Ovládanie inteligentnej domácnosti na jednom mieste

Google Nest Hub Max na obrazovke prehľadne zobrazí aktuálne dáta z kompatibilných inteligentných zariadení a senzorov pripojených v sieti Google Home, ako sú termostaty, svetlá či bezpečnostné kamery. Prostredníctvom asistenta môžete jednotlivé zariadenia diaľkovo ovládať hlasom a taktiež získate prístup k multimediálnym zariadeniam na jednoduché prepínanie programov na smart televízore alebo diaľkové ovládanie playlistu hudobných prehrávačov.


Špičková reprodukcia zvuku

Vďaka vstavaným stereo reproduktorom a zadnému 3" subwooferu môžete streamovať hudbu z obľúbených služieb YouTube Music, Spotify a Pandora, alebo počúvať audioknihy či podcasty v špičkovej zvukovej kvalite.

Zobrazte svoje fotografie v úplne novom svetle

Google Nest Hub Max je možné použiť aj ako fotografický rámček, ktorý spolupracuje so službou Google Photos a automaticky zobrazí vaše obľúbené či najnovšie fotografie zo živého albumu bez nutnosti vykonania aktualizácie. Vďaka funkcii detekcie okolitého jasu a farieb navyše zariadenie zobrazí vždy relevantné snímky, ktoré dokonale zapadnú do vášho interiéru.

Smart oznámenia šité na mieru

Pomocou inteligentnej funkcie Face Match zariadenie rozozná vašu tvár a poskytne vám personifikované zobrazenie obsahu priamo na úvodnej obrazovke. Vďaka tomu budete po priblížení k asistentovi Google okamžite informovaný o prijatých správach, naplánovaných udalostiach, aktuálnom spravodajstve a podobne.

Ovládajte obľúbené aplikácie a služby hlasom

Vďaka kompatibilite s radom najpoužívanejších služieb a aplikácií Google Nest Hub Max umožní nielen zobrazovať relevantný obsah na obrazovke, ale aj aplikácie ovládať pomocou hlasu a gest bez nutnosti kontaktu s dotykovým displejom. Jediným hlasovým povelom okamžite prehráte svoj obľúbený playlist, spustíte video z YouTube kanála, zobrazíte recept pre správny postup pri varení, nájdete miesto na mape, uskutočníte videohovor s vašimi najbližšími atď.



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Osvetlenie, Zabezpečenie, Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie Hlasový asistent

Vlastnosti

Vlastnosti Displej
Farba Čierna

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 1
Typ reproduktorov Basový
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  GOOGH43

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01