Obnoviť stránku

Google Chromecast Audio

4,7 40 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Google Chromecast Audio

Google Chromecast audio je miniatúrne zariadenie s nízkou hmotnosťou, ktoré v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál. Užite si svoje obľúbené skladby jednoducho a rýchlo. Tento produkt od spoločnosti Google vytvorí z vašej existujúcej aparatúry či reproduktora streamovacie zariadenie schopné prehrávať akúkoľvek hudbu z vášho notebooku, Androidu alebo iOS zariadenia. Hlavnou prednosťou adaptéra Google Chromecast Audio je bezpochyby moderný dizajn, kvalitné spracovanie a taktiež jeho jednoduché zapojenie.

Kľúčové vlastnosti adaptéra Google Chromecast Audio

  • Streamovanie hudby cez WiFi
  • Určený pre zariadenia Android/iPhone/Windows
  • Aplikácia pre Android a iOS
  • Podpora streamovacích hudobných služieb
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Audio kábel 3,5 mm v balení (adaptér nie je súčasťou balenia)
  • Moderný dizajn

Nová éra zábavy

Google Chromecast Audio je pripravený na použitie počas pár chvíľ. Stačí ho pripojiť k sieti a potom k zvukovému systému pomocou prepojovacieho kábla Jack 3,5 mm. Komunikácia medzi Google Chromecast audio a vaším mobilným zariadením je zaistená pomocou WiFi siete. Nastavenie je veľmi jednoduché a hlavne intuitívne. Vaše staré HiFi sa tak dostane na úplne novú rovinu využitia. To vytvára z tohto produktu spoločnosti Google nepostrádateľného spoločníka pri každodennom počúvaní hudby. Vďaka jeho malým rozmerom a nízkej hmotnosti je ho možné mať stále pri sebe.


Kompatibilita:
Android 4.1 a vyšší, iOS 7.0 a vyšší, Microsoft od Windows 7

Rozmery:
51,9 mm × 51,9 mm × 13,49 mm


Kód:  GO182b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17