Obnoviť stránku

Google Chromecast 3 biely

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Google Chromecast 3 biely

     
  

Google Chromecast 3 je zdokonalená verzia obľúbeného mini počítača od spoločnosti Google, s ktorým bude prehrávanie video obsahu úplnou hračkou. Okrem nízkej ceny, ktorej je skutočne ťažké odolať, vyniká Google Chromecast 3 predovšetkým svojou jednoduchosťou a vysokou úžitkovou hodnotou, presne v štýle filozofie firmy Google. Vďaka ľahkému prepojeniu s modernými inteligentnými zariadeniami ako sú napríklad váš počítač, tablet, či mobilný telefón, bude ovládanie mini počítača Google Chromecast 3 skutočným pôžitkom a vy sa nebudete musieť obávať, kde ste zase nechali diaľkový ovládač.

    

Kľúčové vlastnosti mini počítača Google Chromecast 3

  • Prehrávajte obsah z rozličných platforiem a zariadení
  • Ovládajte pomocou inteligentných zariadení
  • Prehrá obsah z Alza Media, Youtube, Netflix, Hulu, Google Play a ďalších
  • Ľahké zrkadlenie obrazovky vášho telefónu, tabletu, či webového prehliadača Chrome
  • Podpora WiFi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)
  • Google Chromecast 3 zvládne Full HD prenos až 60 snímok za sekundu
  • Napájanie pomocou micro USB
  • Podpora Windows, Android aj Apple zariadení
  • Rozmery iba 52 × 52 × 14 mm

Kompaktný prešibanec – to je Google Chromecast 3

Chromecast 3 je oproti svojmu mladšiemu bratovi hardvérovo lepšie vybavený, čo sa prejavuje na kvalite streamovania. Tento model zvládne prenos Full HD rozlíšenia až 60 snímok za sekundu. Samozrejmosťou je podpora WiFi štandardu 802.11ac v menej frekventovanom pásme 5 GHz. No nemôžeme prehliadnuť ani zmeny v dizajne, ktorý teraz pripomína kozmický tanier, či neposedné jojo. Chromecast 3 dokáže prehrávať obsah napríklad z Alza Media, vaše obľúbené videá z Youtube a rovnako aj filmy a seriály z Netflix, Hulu Plus, hudbu aj filmy zo služby Google Play a poradí si napríklad aj so zobrazením práve otvorenej záložky vášho prehrávača Google Chrome. Navyše je Google Chromecast 3 veľmi všestranný, pretože ho môžete použiť hneď na niekoľkých platformách, takže či už budete chcieť prehrávať z OS Android, iOS, MAC, alebo PC – jednoducho môžete – a pekne na veľkej obrazovke vášho televízora. 

      

Jednoduché pripojenie Google Chromecast 3 pomocou HDMI

S týmto šikovným pomocníkom vám odpadne aj starosť o správne zapojenie. Pomocou Plug and Play pripojíte Google Chromecast 3 ľahko k vášmu HDTV prostredníctvom HDMI rozhrania, zapojíte USB napájanie a už si budete môcť vychutnávať dobrodružstvo vašich obľúbených hrdinov na veľkej obrazovke. Takisto zabudnite na obmedzovanie drôtmi – všetka komunikácia mini počítača Google Chromecast 3 s ostatnými zariadeniami prebieha pomocou WiFi pripojenia v pásmach 2,4 a 5 GHz, takže budete mať úplnú slobodu rozhodovať, odkiaľ sa obsah bude streamovať.

  

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém neuvedené

Použitie

Typ zostavy Mini PC

Výbava

Typ WiFi 802.11 ac

Farba a vyhotovenie

Farba Biela
Kód:  GO180b2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17