Obnoviť stránku

Google Chromecast 2 čierny

4,6 349 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Google Chromecast 2 čierny

Google Chromecast 2 je vylepšená verzia obľúbeného mini počítača od spoločnosti Google, s ktorým bude prehrávanie všetkého video obsahu úplnou hračkou. Okrem nízkej ceny, ktorej je skutočne ťažké odolať, vyniká predovšetkým svojou jednoduchosťou a vysokou úžitkovou hodnotou, presne v štýle filozofie firmy Google. Vďaka ľahkému prepojeniu s modernými inteligentnými zariadeniami, ako sú napríklad váš počítač, tablet, či mobilný telefón, bude jeho ovládanie skutočným pôžitkom, a vy sa nebudete musieť strachovať, kde ste zase nechali diaľkový ovládač.

Mini PC Google Chromecast 2 obsahuje veľa technických vylepšení

Oproti prvej verzii prináša mini PC Google Chromecast 2 hneď niekoľko vylepšení. Okrem výkonnejšieho dvojjadrového procesora s frekvenciou 1,2 GHz, ktorý teraz zvláda streamovať až vo Full HD rozlíšení 1 080p s využitím priestorového zvuku, Chromecast 2 do vienka dostal aj rýchlejšie WiFi pripojenie štandardu 802.11ac, operujúce v menej zarušenom pásme 5 GHz. Nemožno však prehliadnuť ani zmeny v dizajne, ktorý teraz pripomína kozmický tanier, či neposedné jojo. Vaše zariadenie tak nebude priťahovať pozornosť len práve prehrávaným obsahom, ale predovšetkým svojím vzhľadom, takže sa každá návšteva bude čudovať, čo to máte pri televízore namiesto klasických prehrávačov.

Kľúčové vlastnosti mini PC Google Chromecast 2

  • Prehrávajte obsah z rozličných platforiem a zariadení
  • Ovládajte pomocou inteligentných zariadení
  • Prehrá obsah z Alza Media, Youtube, Netflix, Hulu, Google Play a ďalších
  • Jednoduché zrkadlenie obrazovky vášho telefónu, tabletu, či webového prehliadača Chrome
  • Ľahké pripojenie pomocou technológie Plug and Play
  • Hrajte hry s mobilným telefónom ako ovládačom

Obľúbené video služby na dosah

Mini PC Google Chromecast 2 je moderné inteligentné zariadenie, a preto pre neho nie je žiadny problém prehrávať obsah z Alza Media, vaše obľúbené videá z Youtube, rovnako aj filmy a seriály z Netflix, Hulu Plus, hudbu aj filmy zo služby Google Play a poradí si napríklad aj zo zobrazením práve otvorenej záložky vášho prehrávača Google Chrome. Je veľmi všestranný aj preto, že ho možno použiť hneď na niekoľkých platformách, takže či už budete chcieť prehrávať z OS Android, iOS, MACu, či PC – jednoducho môžete – a pekne na veľkej obrazovke vášho televízora.

Zrkadlite obraz vo vynikajúcej kvalite

Určite poznáte situácie, kedy by ste vašej návšteve rýchlo chceli zobraziť fotografie, ktoré máte uložené vo vašom smartfóne, či vašej milovanej polovičke pripravili romantický večer plný intímnej atmosféry. Vďaka Google Chromecast 2 jednoducho zobrazíte to, čo vidíte na vašom telefóne, takže či už budete práve relaxovať alebo si pripravovať pracovnú prezentáciu, všetok obsah uvidíte na väčšej ploche a v nových súvislostiach. Pre chvíľky oddychu sa navyše priamo ponúka možnosť zahrať si niektorú z tisíc hier, pričom jediný ovládač, ktorý na to budete potrebovať, je opäť vaše inteligentné mobilné zariadenie.

Jednoduché pripojenie a neuveriteľná sloboda

So šikovným mini PC Google Chromecast 2 vám tiež odpadá starosť o správne zapojenie. Pomocou Plug and Play ho ľahko pripojíte k vášmu HDTV prostredníctvom HDMI rozhrania, zapojíte USB napájanie a už si budete môcť užívať dobrodružstvo vašich obľúbených hrdinov na veľkej obrazovke. Takisto zabudnite na zviazané drôty – všetka komunikácia s ostatnými zariadeniami prebieha pomocou WiFi pripojenia v pásmach 2,4 a 5 GHz, takže budete mať úplnú slobodu v tom, odkiaľ obsah budete streamovať.


Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Použitie

Typ zostavy Mini PC

Procesor

Rad procesora Intel Atom
Model procesora neuvedené
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Disk

Výbava

Typ WiFi 802.11 a/b/g/n/ac

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 0,5 GB

Výstupy

Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 51,9 mm
Výška 51,9 mm
Hĺbka 13,5 mm
Hmotnosť 0,04 kg
Kód:  GO180a
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08