Obnoviť stránku

Gomora

E-kniha, Česky
4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gomora

Strhujúca, alarmujúca a odvážna výpoveď talianskeho novinára o nemilosrdnom svete súčasnej neapolskej mafie

Odvážne svedectvo dvadsaťsedemročného talianskeho novinára o nemilosrdnom svete súčasnej neapolskej mafie a ničivých dôsledkoch jej pôsobenia v mnohých oblastiach domáceho aj medzinárodného priemyslu, obchodu a verejného života zaujme zasväteným a detailným opísaním brutálnych praktík organizovaného zločinu a portrétmi jeho aktérov, ale aj bezprecedentným osobným nasadením a statočnosťou svojho autora.
Vo svojom úsilí preniknúť do zákulisia pôsobenia camorry sa Saviano okrem iného nechal najať ako pracovná sila nelegálnej čínskej textilnej dielne, pôsobil ako stavebný robotník a čašník a postupne zhromaždil rad poznatkov o aktivitách mafiánskych kruhov vo sfére priemyslu, stavebníctva, obchodu s drogami či nezákonnej manipulácii s priemyselným odpadom a jedmi.
Jeho strhujúca aj alarmujúca výpoveď, obsahujúca rad konkrétnych údajov o špičkách klanov camorry a nimi riadených vraždách a ďalších zločinoch, sa vzápätí po svojom vydaní v Taliansku stala bestsellerom, vyvolala značný ohlas aj v medzinárodnom meradle a vyšla už vo viac ako dvadsiatich krajinách.

Napísali o knihe Gomora

„Gomora je naliehavým posolstvom, dôslednou špionážou špinavého zákutia európskeho dedičstva, ktorú stojí za to podniknúť.“

Jana Pálková, iliteratura.cz

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF, PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Roberto Saviano
Počet strán 256 strán
Rok vydania 2011
Nakladateľ Paseka
Jazyk Česky
Kód:  EK4891
Produktové číslo:  978-80-718-5918-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14