Obnoviť stránku

GOLDWELL Stylesign Creative Texture 100 ml

Príslušenstvo k tovaru

GOLDWELL Stylesign Creative Texture 100 ml

Gélový vosk na vlasy GOLDWELL StyleSign Creative Texture Crystal Turn 2 s objemom 100 ml je špičkový vlasový prípravok pre ženy, ktorý vlasy spevňuje a zanecháva ich nádherne trblietavé. Skvele sa hodí pre akýkoľvek styling, od hladkých lesklých vlasov až po strapatý, ležérne a zámerne neupravený účes. Zloženie vosku je obohatené stylingovými polymérmi a bambusovými proteínmi, ktoré pomáhajú vytvoriť požadovaný vzhľad s pružným držaním. Veľkou prednosťou je ochrana vlasov pred predčasnou stratou farby, poškodením tepelnou úpravou a škodlivými účinkami UV žiarenia, a to vďaka špeciálnemu zloženiu obsahujúcemu UV filter. Príjemná konzistencia kombinujúca gél a vosk sa ľahko vymýva, nezanecháva žiadne zvyšky, vlasy nezaťažuje, nemastí a nezlepuje.
 

Použitie:
Naneste gélový vosk do suchých alebo uterákom vysušených vlasov a upravte podľa svojej potreby. 
Stupeň fixácie:
2

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Vosk

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 100 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Žehlením, Fénovaním
Kód:  KSVL3268
Produktové číslo:  4021609275299

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11