Obnoviť stránku

Gogen SB 102 B čierny

3,5 2 hodnotení

Gogen SB 102 B čierny

Fitness náramek Gogen SB 102 B
Dotykový displej

dotykový displej

Bluetooth 4.0

Bluetooth 4.0

Výdrž 120 hodin

Výdrž 120 hodín

Odolný materiál

odolný materiál

Fitness náramek Gogen SB 102 B

Fandíme zdravému životnému štýlu

Ste aktívnym človekom a hľadáte motiváciu k stále väčšiemu pohybu? Ak áno, pozorne zbystrite. Fitness náramok Gogen SB 102 by nemal chýbať žiadnemu milovníkovi pohybu a športov. Tento elegantný náramok, ktorý je vyrobený z mäkkého gumeného materiálu, je veľmi odolný a prispôsobený pre pohodlné celodenné nosenie.

Pohodlie, vzhľad a odolnosť

Na prehľadnom dotykovom 0,5" OLED displeji si môžete jednoducho zobraziť vašu dennú aktivitu, spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť a ďalšie. Pre efektívne spaľovanie tukov je dôležité stráženie tepovej frekvencie. Aj to je možné, vďaka vstavanému senzoru srdcovej frekvencie. O dostatočný prísun energie sa stará Li-pol batérie s kapacitou 70 mAh, ktorá sa nabije do jednej hodiny, a potom udrží hodinky až 120 hodín vchodu.

Pohodlí, vzhled a odolnost
Snadné spárování s telefonem

Ľahké spárovanie s telefónom

Podpora bezdrôtovej technológie Bluetooth otvorila nové možnosti fitness náramkov. Nielen že môžete prijímať notifikácie o prichádzajúcich hovoroch či SMS, ale tiež možno ukladať vaše namerané dáta do mobilu. To sa tu deje za prítomnosti aplikácie VERYFIT 2.0, v ktorej je možné vytvárať rôzne štatistiky o vašich výkonoch, prekonaných vzdialenostiach, spálených kalórií, a prehľad o tepových frekvenciách v rôznych aktivitách. Motivácia je úspešný základ pre zdokonaľovanie.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra Čierna
Hmotnosť 100 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Funkcie

Športové aktivity Beh
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií
Zdravotné funkcie Monitoring spánku

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 120 h (5 d)
Kód:  WG9673e2
Produktové číslo:  GOGSB102B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06