Obnoviť stránku

Gogen Power Bank 8 000 mAh biely

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen Power Bank 8 000 mAh biely

ogen Power Bank 8000 mAh bílá

Dobíjanie bez zásuvky

Externý záložný zdroj napájania, čiže power banka je výrobkom, ktorý nájde uplatnenie u ľudí, ktorí sa často pohybujú v prírode, jazdia na miesta bez prístupu k elektrickej sieti alebo jednoducho u každého, kto napríklad len zabudne plne si zariadenie nabiť pred cestou kamkoľvek. Len čo si na ňu zvyknete, budete ju brať automaticky všade so sebou.

ogen Power Bank 8000 mAh bílá

Elegantné vyhotovenie

Tento model zo širokej ponuky externých batérií GoGEN zaujme predovšetkým dámsku časť populácie. Power banka je vyhotovená v decentnej bielej farbe. Nielen farba je originálna, len čo power banku vezmete do rúk, zaregistrujete aj príjemný oblý tvar, materiál a plastický dizajn power banky.

Energia na cesty

Vďaka externej nabíjacej batérii GoGEN PB 8000 mAh bude vaše cestovanie jednoduchšie, pretože vaše zariadenia – smartfón, MP3 a MP4 prehrávač, GPS navigáciu, outdoorovú kameru, fotoaparát alebo tablet, budete môcť používať oveľa dlhšie bez obáv z toho, že na konci pobytu už nebudete mať „šťavu“ na prevádzku zariadenia. Bežné mobilné telefóny tak dobijete minimálne 3 až 4-krát v závislosti na kapacite batérie nabíjaného zariadenia. 5 V výstupy s 2,1 A vám umožnia nabíjať aj zariadenia s vyšším prúdovým odberom, ako napríklad tablety a mobilné telefóny od spoločnosti Apple.

Rýchle nabíjanie

Vďaka prúdu 2,1 A môžete so záložnými zdrojmi GoGEN nabíjať zariadenie až dvakrát rýchlejšie ako bežné nabíjačky. Batériu môže využiť takmer každý mobilný prístroj, ktorý možno napájať cez USB port. LED indikátor vám zobrazí zostávajúcu energiu v záložnom zdroji.

ogen Power Bank 8000 mAh bílá
ogen Power Bank 8000 mAh bílá

Kľúčové vlastnosti

  • Kapacita 3,7 V – 8 000 mAh/29,6 Wh
  • Vstup: mikro USB 5 V/2 A
  • Výstup: 2× USB (5 V/1 A a 5 V/2,1 A)
  • LED indikátor stavu nabitia

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 70 mm (7 cm)
Výška 15 mm (1,5 cm)
Hĺbka 127 mm (12,7 cm)

Kapacita

Kapacita 8 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A
Celkový počet výstupov 2

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Hmotnosť

Hmotnosť 190 g
Kód:  WG821d4
Produktové číslo:  GOGPB80003W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02