Obnoviť stránku

Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny

4,5 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Gogen Power Bank 20 000 mAh čierny

Vďaka externej nabíjacej batérii GoGEN 20000 bude vaše cestovanie jednoduchšie, lebo vaše zariadenie, ako smartfón, MP3 a MP4 prehrávač, GPS navigácia, outdoorová kamera, fotoaparát alebo tablet budete môcť používať oveľa dlhšie bez obáv z toho, že ku koncu pobytu už nebudete mať šťavu na jeho prevádzku. Bežné mobilné telefóny tak dobijete minimálne 7 – 8×. USB výstup Gogen Power Bank 20000 s 2,4 A vám umožní nabíjať aj zariadenia s vyšším prúdovým odberom, akými sú tablety a mobilné telefóny od spoločnosti Apple. K dispozícii je potom ešte aj druhý výstup 2,1 A.

Kľúčové vlastnosti Gogen Power Bank 20000

  • Dokonalé riešenie na cesty
  • Určené pre mobilné telefóny a obdobné zariadenia aj nad 6 000 mAh
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Rýchle nabíjanie vďaka dvom USB výstupom (2,1 A a 2,4 A)
  • Indikátor stavu nabitia
  • Veľmi kvalitné vnútorné batérie s kapacitou 20 000 mAh

Energia na cesty

Úchvatná čierna externá napájacia batéria GoGEN 20000 predstavuje ideálne spojenie zaujímavého moderného vzhľadu a poriadnej zásoby energie. Súčasťou Gogen Power Bank je navyše LED indikátor zostávajúcej kapacity batérie, vďaka ktorej budete vždy presne informovaní o jej stave. Univerzálna externá batéria Gogen 20000 dodá vášmu mobilnému zariadeniu energiu na služobnej ceste, výlete či dovolenke. Výrazne predĺži jeho výdrž a vy tak budete dlhšie mobilní aj mimo dosahu elektrickej zásuvky.

Rýchle nabíjanie

Vďaka prúdu 2,4 A môžete sa záložnými zdrojmi GoGEN nabíjať zariadenia až dvakrát rýchlejšie ako bežné nabíjačky. Druhý port poskytuje 2,1 A, čo postačí pre väčšinu zvyšných telefónov a elektroniku. Power Bank Gogen 20000 môže využiť takmer každý mobilný prístroj, ktorý možno napájať cez USB port. Napájací micro USB kábel je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 81 mm (8,1 cm)
Výška 159 mm (15,9 cm)
Hĺbka 23 mm (2,3 cm)

Kapacita

Kapacita 20 000 mAh

Výstupy

Výstupy USB-A
Celkový počet výstupov 2

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 2,1 A
Max. výstupné napätie 5 V

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Rýchlonabíjanie, LED indikácia stavu
Farba Čierna

Určenie

Určené pre Mobilné telefóny a tablety

Vstupy

Vstup Micro USB

Hmotnosť

Hmotnosť 434 g
Kód:  WG821q1
Produktové číslo:  GOGPB200002BGR
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03