Obnoviť stránku

Gogen MXM 421 8 GB BT W biely

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen MXM 421 8 GB BT W biely

Skvelá a moderná kombinácia klasického MP4 prehrávača spoločne s funkcionalitou dnes veľmi populárnych bluetooth zariadení. Rýchlo a ľahko sa tak zbavíte otravných káblov od slúchadiel a v počúvaní vašej hudobnej knižnice, uloženej priamo buď v integrovanej pamäti Gogen MXM 421 alebo na microUSB karte, vám nebude brániť už vôbec nič. Prístroju dodáva energiu Lithium-polymérový akumulátor, ktorý vydrží až osem hodín nepretržitého prehrávania. MP4 prehrávač Gogen MXM 421 je ideálnym spoločníkom pri športe či výletoch. Ak sa nemôžete odtrhnúť od svojej hudby, je pre vás tým pravým kamarátom.

Kľúčové vlastnosti MP4 prehrávača Gogen MXM 421

  • Podporuje prehrávanie formátov MP3, WMA, WAV, FLAC, AMV, JPG
  • Kompaktné rozmery a moderný dizajn
  • Jednoduché ovládanie MP4 prehrávača pomocou tlačidiel na bočnej strane prístroja
  • LCD displej – ľahká orientácia v uložených súboroch, prezeranie obrázkov a videí
  • Interná pamäť prehrávača 16 GB, ktorá je ešte o 32 GB rozšíriteľná pomocou microSD karty
  • Využite svoj prehrávač Gogen MXM 421 aj ako záznamník

Jednoduchý, rýchly funkčný – to je MP4 prehrávač Gogen

MP4 prehrávač Gogen MXM 421 je vybavený prehľadným a ľahko čitateľným 1,8" LCD displejom. Ten poslúži nielen na prehrávanie videí a prehliadanie obrázkov, ale môžete na ňom aj sledovať text práve prehrávanej skladby. To všetko vďaka podpore ID3-tagov. Rýchle nahratie videa a hudby do prehrávača zaistí rozhranie USB, pričom je samozrejme možné využitie úložného priestoru ako pri bežnom flash disku. Prehrávač sa zmestí do každého vrecka a stane sa tak nepostrádateľným spoločníkom vo voľných chvíľach.

Preč s káblami!

Káble od prehrávača k slúchadlám sa vždy akurát plietli, zamotávali a po nejakej dobe aj lámali. S tým je teraz našťastie koniec. MP4 prehrávač Gogen prináša dokonalý komfort a slobodu pohybu. Prepojíte ho bezdrôtovo s vašimi Bluetooth slúchadlami a ponoríte sa tak do tónov obľúbenej muziky. Či už pri športe, na výletoch, pri cestovaní alebo len pri pokojnom domácom počúvaní.

 

Parametre a špecifikácia

Pamäť

Veľkosť úložiska 8 GB
Slot pre pamäťovú kartu Micro SD

Pripojenie

Pripojenie Jack (3,5mm)

Podporované formáty

Podporované audio formáty MP3
Kód:  JHY430k3
Produktové číslo:  GOGMXM421GB8BTW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13