Obnoviť stránku

Gogen MCH 676 čierny

4,8 47 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen MCH 676 čierny

GoGEN MCH 676 je univerzálny držiak určený na pripevnenie na čelné skla či palubnú dosku. Umožňuje jednoduché a bezpečné použitie mobilného telefónu alebo navigácie s uhlopriečkou 4"- 5,7" počas jazdy. Držiak ľahko pomocou prísavky umiestnite tak, aby nijako neprekážal vo výhľade, a pritom ste mali displej v zornom poli. Do držiaka bez problémov umiestnite aj zariadenie v ochrannom kryte, navyše nijako nebráni v pripojení USB nabíjačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre 4"- 5,7" zariadenie
  • Protišmykové dotykovej plochy
  • Otočný o 360 °
  • Posuvné ramená 55 - 83 mm

Bezpečné uchytenie prístroja

Veľkou výhodou je možnosť otáčania držiaku o 360 °, vy si tak môžete zvoliť zvislú i vodorovnú orientáciu prístroja. Bezpečné upevnenie je zaistené vďaka roztiahnuteľným ramenám. Styčné plochy sú navyše vybavené protišmykovou povrchovou úpravou, čo zaisťuje pevný úchyt aj počas agresívnejšej jazdy. Držiak je vyrobený z kombinácie lesklých a zamatovo matných častí.

 
Kód:  WG997m7
Produktové číslo:  GOGMCH676
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02