Obnoviť stránku

Gogen MCH 640 čierno-šedý

4,2 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen MCH 640 čierno-šedý

GoGEN MCH 640 je univerzálny držiak určený na pripevnenie do vetracej mriežky. Umožňuje jednoduché a bezpečné použitie mobilného telefónu alebo navigácie s uhlopriečkou 3,5"-6" počas jazdy. Držiak ľahko pomocou špeciálneho mechanizmu umiestnite do vetracej mriežky, kde nebude nijako neprekážať vo výhľade, pričom ho budete mať v zornom poli. Do držiaka bez problémov umiestnite aj zariadenie v ochrannom kryte, navyše nijako nebráni v pripojení USB nabíjačky.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre 3,5"- 6" zariadenia
  • Protišmykové dotykové plochy
  • Otočný o 360°
  • Do vetracej mriežky a na madlá kruhových profilov s priemerom 18-32 mm

Bezpečné uchytenie prístroja

Veľkou výhodou je možnosť otáčania držiaka o 360°, vy si tak môžete zvoliť zvislú i vodorovnú orientáciu prístroja. Bezpečné upevnenie je zaistené vďaka roztiahnuteľným ramenám. Styčné plochy sú navyše vybavené protišmykovou povrchovou úpravou, čo zaisťuje pevný úchyt aj počas agresívnejšej jazdy. Držiak je vyrobený z kombinácie čiernych a sivých častí.

 
Kód:  WG997m4
Produktové číslo:  GOGMCH640
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07