Obnoviť stránku

Gogen MCH 501 čierny

4,6 141 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen MCH 501 čierny

Univerzálny magnetický držiak GOGEN je predurčený pre jednoduché použitie v kombinácii s mobilnými telefónmi a navigáciami. Tento držiak je možné pripevniť do vetracej mriežky, čo umožňuje bezpečné umiestnenie zariadenia vo vašom zornom poli počas jazdy. Vetracie mriežky sú vo väčšine prípadov umiestnené tak, že zariadenie nebude prekážať vo výhľade. Magnet je veľmi silný - pripevnené zariadenie bude držať ako pribité aj pri športovejšej jazde. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • držiak možno pripevniť do vetracej mriežky
  • dva druhy protikusov v balení
  • kompatibilný s väčšinou mobilných telefónov
  • zariadenia možno natočiť v akomkoľvek uhle
  • nosnosť až 350 gramov

 

Držiak GoGEN sa pýši špeciálnou funkciou MAGNET.V balení nájdete dva druhy protikusov, ktoré sa pripevňujú na mobilný telefón.

  • pre mobilné telefóny so zadným ochranným krytom - medzi zadný ochranný kryt a telefón vložíte obdĺžnikovú doštičku. Mobilný telefón už potom možno ľahko prichytiť na magnetický držiak v ľubovoľnom uhle. 
  • pre ostatné mobilné telefóny a navigácie - na zadnú stranu telefónu alebo navigáciu prilepíte guľatý protikus, ktorý zaistí magnetické prichytenie.

Obsah balenia:
držiak
magnetickú nálepku
kovovú doštičku

 
Kód:  WG997n1
Produktové číslo:  GOGMCH501
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01