Obnoviť stránku

Gogen MAXPAD 9 G4 B ružový

3,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Gogen MAXPAD 9 G4 B ružový

Detský tabliet Gogen MAXPAD v ružovom prevedení

Máme pre vás detský tablet, ktorý je koncipovaný tak, aby plne vyhovoval jeho najčastejším užívateľom. Jeho základom je špeciálne detské rozhranie pre zjednodušené ovládanie a prístup k nainštalovaným aplikáciám. Nesmie chýbať ani rodičovská kontrola s podrobným nastavením.


Detský tablet Gogen MAXPAD
 

Tablet je vybavený silikónovým obalom

Detský tabliet Gogen MAXPAD je plnohodnotný tablet postavený na operačnom systéme Android 4.4 KitKat. Do jeho výbavy patrí prístup do Google Play, pripojenie cez WiFi či vnútornú pamäť 8 GB, ktorú môžete rozšíriť pomocou microSD/SDHC pamäťových kariet.


Jednoduché ovládanie s pomocou dodávaného stylusu

Hlavným benefitom detského tabletu Gogen MAXPAD je možnosť stiahnutia úplných verzií českých výukových aplikácií. Jedná sa napr. o výučbu počítanie, precvičovanie slovíčok, logopédiu, aplikáciu na precvičenie priestorovej orientácie, základy prvej pomoci alebo dopravnú výchovu. Novinkou je česká písanka, ktorá v kombinácii s dodávaným stylusom pomôže so základmi písania.

Gogen MAXPAD
 

Gogen MAXPAD
 

Kľúčové vlastnosti detského tabletu Gogen MAXPAD

  • Detský tablet so zjednodušeným ovládaním.
  • Hromada výučbových aplikácií vrátane precvičovania písania.
  • Detský stylus súčasťou balenia.
  • Rodičovská kontrola.
  • Silikónové ochranné puzdro.
 
Kód:  WG970x3i
Produktové číslo:  GOGMAXPAD9G4P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12